BB GLOW Læber

BB GLOW Læber

BB Glow Lips
BB Glow Lips er en forholdsvis ny metode til at få farve på dine læber, samtidig vil de kunne se mere fyldige, smukke og vitale ud! 
Udseendet er ikke den eneste fordel du får ved BB Glow-læbebehandling. BB Glow er læbefarvende pigment der har en fugtgivende og nærende effekt på dine læber, at de bliver glattere, sundere og yngre! 
 • Findes i 5 farver: burgudy, rød, orange rød, varm pink og pink. 


Styve Cherips ( BBGLOW læber) er pigmentfarve, der bruges til BB Glow Læbe-behandling. Produktet tilbyder fem vitale farver. 
Stayve er et veletableret koreansk firma, der er specialiseret i produktion af avancerede og effektive hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Alle produkter er KFDA godkendt og certificeret som sikre at bruge til en række behandlinger, inklusive BB Glow, 

BB Glow-læbebehandling er et godt alternativ til kvinder, der ikke er interesseret i at få semi-permanentet læber. Her er muligheden for at teste om man synes at det kunne være flot med en farve " læbestift" på læberne, 
Her anvender vi SkinPen med nanonåle til at påføre pigmentfarven på læberne uden at den lægges dybt med i læberne, men kun i det øverste lag af læbernerne med en max dybde på 0,15 til 0,25 mm. 


Da pigmenteringsfarven ikke påføres meget dybt i huden, kan de varige effekter variere afhængigt af et antal behandlinger.  Det er ligeledes den perfekte behandling, hvis du skal til fest - bryllup eller anden stor begivenhed, hvor du gerne vil have flotte læber, uden du behøver at påføre læbestift hele tiden.
Du skal regne med ved kun 1 behandling, vil holdbarheden være ca. 2 - 3 dage, for nogle måske lidt længere alt afhængig af hvor meget man evt. slikker sig på læberne.

Hvem kan få BB GLOW læber. 

Hvis du spørger, om denne behandling er til dig, har vi et simpelt svar! BB Glow Lips-behandling er for alle uanset deres alder eller hudtype! Her er et par grunde til at få læberne gjort:
 
 • Du er ikke tilfreds med det naturlige udseende på dine læber
 • Du vil vågne op med et perfekt udseende på dine læber uden at gøre noget
 • Du vil have, at dine læber altid skal se smukke ud
 • Du vil have, at dine læber skal se sundere ud 
 • Du ønsker ikke at gennemgå den traditionelle semi-permanente procedure 
 • Du ønsker smertefri og hurtig behandling af dine læber 
 • Du ønsker at være i stand til at ændre farven på dine læber oftere 
Inden behandlingen gennemgår vi hvilken farve der passer til dine læber, da der skal vælges omhyggeligt under hensyntagen til dine personlige præferencer og den bedste match til din hud- og hårfarve. 
Vi anbefaler at dine læber er velplejet, ikke sprukne og revnede samt udtørret, da det vil kunne give et forringet resultat.

Er behandlingen sikker?  

BB Glow-læbeproceduren er relativt hurtig og smertefri sammenlignet med andre skønhedsbehandlinger; dog kan der mærkes noget ubehag under anvendelse af farvepigment. Det tager cirka en halv time at få dine perfekte læber færdige. 

 
BB GLOW Læber
Pris  kr. 449,-
Bestil tid
 • Umiddelbart efter behandlingen er afsluttet kan du opleve ømhed, tørhed, kløe eller hævelse i dine læber. 
 • Følgende anbefales for at sikre god efterpleje: 
   
 • Rør IKKE med dine læber i op til 24 timer. 
 • Må IKKE kløe, plukke, gnide eller ridse dine læber. 
 • Benyt kun en uparfumeret læbepromade.
Man må påregne 3-4 behandlinger for at opnå et resultat der holder fra 4-6 mdr.
Ved køb af 4 behandlinger: kr. 1500,-

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao