Hyaluron behandling

Noget af det seneste og nyeste på markedet er Viskoderm, som er en ny form for mesoterapi, hvor det tilføres hyaluronsyre, den findes i 2 udgaver.

Viscoderm® Skinko:

Forhindrer tidlige tegn på ældning Bevarer hydrering og forbedrer udstråling. Fastholder hudfarve, fasthed og elasticitet.

 Viscoderm® Skinko E:

Beskytter og reparerer skader forårsaget af UV-stråler. Blødgør rynker og udtrykslinjer. Genopretter hudens farve, fasthed og elasticitet.

Viscoderm® Skinko & Viscoderm® Skinko E er anti-ageing og antioxidant komplekser, der indeholder mere end 50 dermofunctional elementer, herunder ikke-kryds-linked hyaluronsyre (700kDA), mineraler, aminosyrer og vitaminer, alle ingredienser har en særlig effekt på huden, samtidig med at huden, føles godt fugtmættet, samt får et forbedret udseende.

Viscoderm® Skinko & Viscoderm® Skinko E tilføres hudoverfladen, og produktet trænger ned der hvor der er mest brug for det, i ansigt, på halsen, décolleté og hænder;  Velegnet til alle hudtyper.

Viscoderm Skinko E er et meget effektivt produkt til bio-komplementær behandling, baseret på en kombination af naturlig hyaluronsyre og et unikt kompleks af aminosyrer, mineraler og vitaminer. Viscoderm Skinko E normaliserer normale processer på huden, giver intens antioxidant effekt, stimulerer syntese og regenerering af de forskelle processer. I huden

Viskoderm Skinko E bruges til behandling mod aldring, acne, rosacea, lette pigmenteringer, kan også benyttes til behandling af ar.

Viscoderm SKINKO E reducerer synlige rynker, fugter huden. Injektioner af Viscoderm Skinko E tolereres let af patienter på grund af den normale opløsning (pH = 7,0) og fraværet af konserveringsmidler.

Velegnet til alle hudtyper. Viscoderm Skinko E indeholder en højere koncentration af hyaluronsyre (32 mg i 5 ml), som derfor bl.a anvendes til klienter med en høj grad af fotoaging.

Viskoderm Skinko E fungerer godt som en bio-komplementær behandling, sammen med andre aktive behandlinger

Der benyttes en Microgold, Dermapen. Skinpen, Dermaroller eller Dermastamp i disse behandlinger

Vi anbefaler fire behandlinger med tre ugers intervaller for at opnå fuld effekt

Behandlingen kan gentaget 2 gange om året.

Hyaluron behandling
Pris  kr. 999,-
Bestil tid
Viskoderm Skinko:
:
Forhindrer tidlige tegn på ældning Bevarer
hydrering og forbedrer udstråling
Fastholder hudfarve, fasthed og elasticitet

 

Viscoderm® Skinko E:

Beskytter og reparerer skader forårsaget af UV-stråler

Blødgør rynker og udtrykslinjer

Genopretter hudfarve, fasthed og elasticitet

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao