Express Lifting med Bio Dermabration

En behandling med TENS'UP™ kompleks, hyaluronsyrer, som intensivt  og synligt forbedrer hudens tilstand.
En behandling der er perfekt til moden hud med behov for regenerering og foryngelse.  

I den revolutionerende behandling med Bio Dermabration og effektive aktive ingredienser får du en intensivt regenererende, opstrammende og udglattende effekt,
der også giver din hud en løftende effekt og som er perfekt fugtet i dybden.  

Behandlingen:

Selve behandlingen består af afrensning med Hydrogel Cleansing med mandelsyre samt en Enzymatic scrub, der har også beroligende og blødgørende virkning, hvilket efterlader huden silkeagtig blød. 

Vi forsætter med Bio Dermabration, hvor vi fjerner støv, snavs, forurening, døde celler og hudorme. Der tilføres vitaminer, mineraler og et fugtgivende ingrediens, samtidig med dermabration. 

Et koncentrat Express Lifting  med Tens'up ™ Complex der giver huden en løftende, intensiv regenererende, opstrammende og udglattende effekt, påføres og vacuum udføres, der renses samtidig  lymfen. 

Herefter kommes Hyaluron 4d med Snap-8 ™ peptid, sammen med ultralyd giver det en løftende intenst glat, dybt fugtig og smidig effekt. Hyaluronsyre er en revolutionerende løsning inden for fugtighedsgivende ingredienser og takket være kombinationen af fire typer hyaluron molekyler, der hver med forskellige, unikke egenskaber opnåes et effektivt resultat. 

Express Lifting Intensive Tightening Maske med Tens'up ™ Complex.påføres og huden får tid til at slappe helt af, og optage den aktive ingredienser.

TENS`UP-komplekset er ansvarligt for at stimulere kollagensyntese, og som et resultat er det ansvarligt for cellefornyelsesprocessen og en markant forbedring af hudens tilstand.  

Efter den afslappende tid med maske, renses huden af og afsluttes med Express Lifting Serum med Tens'up™ som indeholder anti-aging egenskaber hvis virkning får huden til at stramme op, glatte og er perfekt fugtet.  

Express Lifting Creme Tens'up™ påføres, det er en creme, der intensivt opstrammer, og medfører et øjeblikkelig løft.  

In-vivo tests har vist, at Express Lifting cremen har en hurtig og langvarig virkning. De unikke egenskaber ved de aktive ingredienser muliggør en markant reduktion af rynker og overfladiske udtrykslinjer.   

Express Lifting med Bio Dermabration og ingrediensernes indflydelse på stimulering af kollagen gør huden perfekt regenereret og forynget. 

 

Express Lifting med Bio Dermabration
Pris  kr. 849,-
Bestil tid
Vi anbefaler en kur på 4 behandlinger for at opnå den fulde effekt af behandlingen.
Kan benyttes som en Askepoå behandling, ved evt. en større begivenhed.

Bio dermabration kan udskiftes med enten Microneedling, Skinpen dermaroller eller krystalslib 

Pris ved behandling med Microneedling Skinpen       Kr. 999,-
 

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao