Hudscanning


Clinique de Prairie har fåer en ny og avancerede hudscanner der analyserer og indentificerer de udfordringer og ændringer der sker i huden.

Hudscanner er mere og mere udbredt blandt hudplejeklinikker og  medicinske huplejeklinikker. Nogle bruger medicinske ultralydscannere, der bruges til at se på hudens tilstand, alder og soleksponering.

Hudscanning er en unik mulighed, for at lære din huds tilstand og sundhed at kende under overfladen.

Der scannes for solskader og pigmentpletter, også dem der ligger under huden og ikke kan ses med det blotte øje, ældning og alderstegn måles ligesom porestørrelse og hudens struktur. Sensetivitet og sarthed gennemgåes ligesom robustheden også vises.

Grundig analyse af hudens overflade i kombination med spørgsmål om klientens medicinske historie, mulige allergier og tidligere reaktioner giver os en god idé om, hvorfor huden er som den er.

Vil du kende sandheden om din hud og den alder?

Det handler altså ikke kun om forfængelighed men i lige så høj grad om at bibeholde en stærk hud, som kan beskytte resten af kroppen.

Baseret på denne analyse anbefales det, hvilke produkter og behandling der er bedst til din hudtilstand, så du får et hurtigere resultat. Hvis du scanner igen om et stykke tid, får du specifikke svar på, hvor godt produkterne og behandlingen har fungeret. Susanna er vores hudspecialist og har lang erfaring med hudpleje, og sammen med en dybdegående hudanalyse kan hun oprette et behandlingsprogram til dine behov. 

 
Hudscanning
Pris  kr. 300,-
Bestil tid
Ved køb af behandling og produkter er konsultation og scanning gratis.

Konsultation og rådgivning tager ca. 30 min.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao