Aroma Radiance behandling

Academié Scientific Academy of Beauty blev grundlagt af Dr. Alexandre Lamotte. Academié har sat alt sin ekspertise til rådighed for forskning og udvikling skønhed i mere end 127 år, et af verdens ældste firmaer indenfor hudpleje og innovative produkter. Fra den allerførste creme, den berømte "Prinsesse af Cremer" guld "Prinsesse af Pulvere" uden at glemme "Ruby Pompadour", 

Da Alexandre Lamotte startede det videnskabelige akademi skete det fra det eksklusive og prestigefyldte rue Saint-Honore i Paris, hvor også den første skønhedssalon i Frankrig åbnede. Hans standard-of-excellence know-how og standard-of-excellence har gjort Academié berømt over hele verden.

 

Académie avanceret forskning – dobbelt resultat ved hjælp af videnskab + naturen

Aromatiske behandlinger, der kombinerer effektiitet og trivsel afhængig af hudproblemer. Hver behandling omfatter komplekser af målrettet aktive ingredienser, der har anerkendte egenskaber, til at opfylde de mest krævende behov som huden måtte have.

Unikke og brusende dufte af essentielle olie og planteekstrakter, der kommer fra de naturlige ressourser i Frankrigs regioner. Cypres, mimoser og rose de Mai fra Provence, grøn mynte og evigheds blomst fra Korsika er kun nogle af de ingredienser der benyttes i produkterne.

Produkterne er 100% fransk produceret på egen fabrik og er alle fri for parabener og alkohol.

En Aroma Radiance ansigtsbehandling er en rejse i duftens aroma med en afslapning som bringer dig ned i tilstand af velvære, og med en let ansigtsmassage får du en oplevelse i en atmosfære af essentielle olier.

Aroma Radiance behandling
Pris  kr. 599,-
Bestil tid

Nyd øjeblikkelig velvære, de dejlige dufte og de excelente behandllinger:

Skridt for skridt, bliver du ført igennem behandlingen hvor huden bliver fugtet, så den genvinder sin udstråling og forbedrer teinten.

Afrensning – Peeling – Ansigtsmassage – Maske – Serum – Creme tilpasset hudtype – Øjen og Læbe creme.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

cliniquedeprairie@mail.dk

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14


  Copyright © 2022 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao