HAR DU VINTERHUD?

Der er så mange ting at elske om vinteren. Klare, kolde morgener med smukt lys, masser af sne man kan boltre sig i, de varme jakker og matchende tørklæde og handsker. Der er det godt at huske, at vinteren kan være lige så hård for huden som om sommeren.


Vinteren kan være tør og her skal man være opmærksom på, at når man kommer indenfor, er der opvarmning, og uanset hvilken type varme der tales om, suger den fugt og kan resultere i, at vores hud udtørrer. Når det er koldt udenfor, har vi tendens til at svæve mod varme bade og brusere, som tørrer ud og irriterer huden endnu mere. Mange mennesker vil opleve virkningerne som en tør, tæt følelse, og hvis du er tilbøjelig til den tørre hud, kan dette også føre til skallet hud, revner eller eksem. Der er også noget temmelig ubehageligt der er kendt som "vinter kløe" - generaliseret kløe forårsaget af tør hud og mest almindelig med personer med eksem eller allergi.

De fleste mennesker har bemærket ekstra tørre hænder om vinteren. Det er svært at holde dine hænder fugtede om vinteren, det er fordi huden er tyndere og har færre oliekirtler. Så om vinteren kan koldt og tørt vejr forårsage tørhed, kløe eller endda revnedannelse. Brug handsker og fed lotion.

Det samme gælder for dine fødder - de har måske brug for stærkere produkter end den lette lotion du brugte om sommeren, samt regelmæssig peeling for at slippe af med død hud og for at hjælpe fugtighedscreme til at absorbere dybere ned.


Virkningerne af vinter på din hud

Vi er godt bekendt med vinterens effekter på vores hænder og fødder, men hvad med dit ansigt?

Som altid vil dit ansigt blive udsat for større eksponering af kulde end alle andre dele af din krop, og om vinteren har du brug for særlig pleje.

Udover tørhed, kan kulden udenfor og varmen indenfor - få kapillærerne i ansigtet til at blive sammentrukket eller udvide sig, hvilket kan betyde ødelagte årer og rødme.

Undgå at bruge produkter, der kan udtørre din hud endnu mere, ved at fjerne afgørende olie. Om vinteren går man efter milde rensemælk/skum og beskyttende cremer og holder sig væk fra alkoholbaserede produkter.


Solcreme om vinteren?

Det er vigtigt at huske, at solcreme ikke kun er til sommerperioden. Vintersolen kan være bedragerisk stærk, og en kombination af vintersol og sneblænding kan faktisk skade din hud. Det anbefales at anvende en bredspektret solcreme, til dit ansigt og andre steder, der er udsat, ved at benytte de samme forholdsregler, som du gør om sommeren.

Påfør solcremen ca. 30 minutter før du går udenfor og hvis du bliver ude i lang tid så påfør gerne igen.

Er du en af dem som elsker en skiferie, er det endnu vigtigere at bruge både en beskyttende creme, men også en høj solfaktor.


Produkter med barriere beskyttelse

En stærk barrierefunktion er et af de vigtigste aspekter for en sund hud, da den beskytter din hud mod det hårde miljø omkring den. En ødelagt barrierefunktion kan føre til breakouts, dehydrering, ekstra følsomhed og selv tegn på for tidlig aldring.

Hvis du opholder dig meget udenfor, kan det være en god idé, at skifte dine nuværende hudplejeprodukter ud med nogle produkter der målrettet beskytter barrierefunktionen.


Pharmaceris og pHformula er blandt nogle af de brands, der skaber produkter baseret på årtiers avanceret videnskabelig, æstetisk viden og erfaring, der netop sikrer en stærk barrierefunktion i de hårde vintermåneder.


pHformula SOS Rescue Oil

pHformula SOS Rescue Oil er en perfekt løsning til dehydreret, følsom hud. Den er skabt med en unik kombination af olieblandinger og naturlige ingredienser, herunder sød mandel, sesam og olivenolie samt vitamin C og E der giver en naturlig barrierebeskyttelse for huden - hvilket er lige så vigtigt om vinteren som om sommeren. Rescue Oil hjælper med at forbedre produktionen af kollagen, blødgørende forekomster af fine linjer og rynker, er synligt opstrammende og hjælper din hud, med bevare sin sunde glød.


pHformula SOS Cream

Tilsvarende er SOS Cream en nærende creme, der danner et skjold på hudens overflade, for bedre beskyttelse. Det er det ideelle produkt til beskyttelse, af tør eller vindbrændt hud og læber. SOS Cream indeholder hyaluronsyre, for at holde på mere fugt i huden, urinstof, som helbreder og hydrater, og E-vitamin, som forynger, tør stresset hud, SOS Cream afhjælper tør, irriteret og meget følsom hud.


Emollient Barriere Creme fra Pharmaceris

Anbefales også til at beskytte huden mod ydre faktorer (frost, vind, tør luft, irriterende stoffer), som resultere i ru, irriteret hud, eller manifestere sig som kontakteksem (nær hænder, albuer, ansigt, knæ). Anbefales også til en forebyggelse til sund hud for at modvirke tørhed og for at minimere risikoen, sværhedsgraden og tilbagefald af symptomerne på atopisk dermatitis.

Cremen giver huden ceramider og lipider, (fedtstoffer der hjælper med at binde hudceller sammen, så huden ikke mister sin struktur) som giver optimal hydrering, smøring og udglatte huden. Giver lipid beskyttende lag og beskytter den mod eksterne faktorer, Produktet indeholder Canolaolie, der minimerer hurtigt og effektivt på lokal irritation og Hamp olie - rig på vitaminer (A, D, E) og essentielle fedtsyrer Omega 3,6,9.


Derma Protective Mineral Creme SPF50+ fra pHarmaceris

Denne mineralcreme med SPF 50+ er beregnet til babyer (også nyfødte), og voksne, bruges i ansigt og på kroppen, for at give en meget høj solbeskyttelse og minimere hudirritation forårsaget af f.eks. sol, vind og frost. Den anbefales til følsom og atopisk hud, som er tilbøjelig til allergi mod solstråler, kemiske filtre, parfume og konserveringsmidler.

Den dermo-beskyttende creme baseret på 100% mineralfiltre, giver meget høj beskyttelse mod intenst sollys og miljøangreb, hvilket modvirker deres negative virkning på huden. Et sikkert system af mineralfiltre afspejler og spreder solstrålerne, hvilket forhindrer den skadelige UVA / UVB-stråling, i at trænge ind i huden og beskadige hudcellens DNA. Det minimerer risikoen for udvikling af solbrændinger, udslæt og irritation, såvel som fotoallergiske reaktioner. Et kompleks bestående af canola og hamp seed olier, kombineret med gyldne alger, styrker hudens beskyttende barriere mod miljøangreb.  Anbefales til daglig brug ca. 30 min. inden huden udsættes for f.eks. sol, vind eller frost.

Om du så vælter dig rundt i en bunke af sne, eller bare nyder en klar og kold dag udenfor, så skal du huske, at din hud, har brug for din hjælp til at beskytte sig mod de ydre faktorer. Skift din hudrutine mellem årstider, som du gør din garderobe og undgå vinter hud.


Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao