V-Metal Platin behandling

NYHED!

V-Metall Platin behandling

Den teknologiske udvikling inden for æstetisk medicin har ført til en stigende efterspørgsel efter behandlinger af topkvalitet.
V-Metall Skin System er en nyhed i den ikke-invasive foryngelse af din hud, med de dyrebare stoffer, platin, sølv og diamant, der giver en øjeblikkelig hudforyngelse. 

Foryngende behandling uden nåle eller kirurgi er tit kvindes drøm, og har altid været det. Kleopatra plejede ofte at hvile med en maske lavet af ædle metaller som et ritual for udødelighed og skønhed; et grundlæggende ritual, der med unikke og sjældne ingredienser, viser sin styrke, men som i dag kombineres med videnskab og erfaring.

Denne forskønnende og nærende kosmetiske behandling med ædelmetaller kolloid platin og kolloid sølv stammer fra italienske laboratorier og dens virkning er fremragende. 
Andre aktive stoffer er mælke- og mandelsyre eller det innovative molekyle illodin. 
V Metall Skin System er sammensat af to forskellige produkter: • Metall Maske • Metall Hydro-serum. En speciel unik silikone maske, for bedre optagelse af de aktive ingredienser som er det særlige i V Metall Skin System.

Metall Cover er en speciel silikone maske der påføres på ansigtet i kombination med Metall Mask Film.
Dets elastiske struktur gør det nemt at tilpasse masken til ansigtets konturer, resultatet er en markant forøgelse af den hyper oxiderende effekt på huden, herved øges optagelsen af de aktive ingredienser i dybden af huden. 

METALL Hydroserum en regenererende og lysnende serum, der giver vitalitet til en bleg, træt og stresset hud. En eliksir der er rig på nærende aminosyrer, vitaminer, co-enzymer samt lifting ingredienser. • Aminobutyric acid • Hexapeptide-8, 
Metall Hydroserum nærer cellerne i dybden, forbedrer kvaliteten i celle massen, dette resulterer i en øjeblikkelig og langvarig lifting effekt. 

Hvordan foregår behandlingen?

Under behandlingen vil du føle en behagelig varmefornemmelse på huden, der kan også føles en lille fornemmelse at let svien.. Den snurrende og varmende fornemmelse vil kunne mærkes i 30-35 minutter efter behandlingen.
Efter behandlingen vil du bemærke en synligt forbedring af hudkvaliteten, en blødere hud, en pænere tekstur og et mere frisk udseende. Efter behandlingen vil du typisk oplever rødme i huden, men den vil aftage inden for et par timer. 

Hvornår kan jeg se resultater?

Efter behandling, forvent en mild rødme, der typisk varer i en dag eller deromkring. Noget afskalning omkring næse og mund kan også forekomme, især hvis du har en fugttør hud.
En følsom hud kan være lidt længere om at regenererer.

Hvor mange behandlinger er nødvendige, og hvor længe varer behandlingen?

Det anbefales at have behandlingen ugentligt i 4-6 uger for fuld effekt af VMetall ansigtsbehandlingen. Når du fortsætter med resultaterne og vedligeholder huden, anbefales månedlige eller sæsonbestemte Vmetall-ansigtsbehandlinger også. Ved kontinuerlig behandling vil du bemærke:

Behandlingstid: 40 min.

V-Metal Platin behandling
Pris  kr. 799,-
Bestil tid

Efter den første behandling:
✓ Synlig forbedring af huden
✓ Blødere og glattere hud
✓ Finere struktur og elasticitet
✓ Strålende klar hudtone

Efter et komplet kurforløb på 4 behandlinger med 8 - 14 dage mellem behandlingerne
Får du

➢ Synligt opstrammede konturer
➢ Tonet hud
➢ Synligt formindskede linjer/ rynker
➢ Minimering af pigmenteringer

Ved meget skadet hud anbefaler vi  6-8  

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao