M.E.S.O. Glow de Luxe

 

pHformula M.E.S.O. Glow De Luxe behandling 

Med hele 11 kraftfulde ingredienser er pHformula´s M.E.S.O Glow behandling unikt kombineret for at skabe denne meget effektive pHformula M.E.S.O. Glow behandling, som behandler flere ældningsproblemer på samme tid.

Der arbejdes på hals og decolleté og i ansigtet, og der er speciel fokus på specifikke problemområder, som de delikate øjen områder og omkring munden. Naturlig collagen-induction terapi og en unik M.E.S.O. resurfacing solution arbejder på de ønskede fokus områder.

Kombinationen af specifikke syrer, M.E.S.O. Device (en meget lille rulle med bittesmå nåle 0,25 mm) der benyttes ved øjne og mund, Retinol (vit. A), Vitamin C, Cyto-stim, THPE og Peptider resulterer i en mirakuløs behandling med øjeblikkelig synlig resultat.

Huden får genskabt sin glød, bliver fast og glat samt mættet med fugt.
 

Skin Resurfacing Meso Deluxe 

Skin Resurfacing M.E.S.O Glow Deluxe er vores ultimative skin resurfacing M.E.S.O Glow behandling til anti-age, pigmentering, kronisk rødhed eller acne.

Denne behandling er skræddersyet til dig der vil have opfølgende behandlinger eller gerne vil have lidt mere ud af en kur.Grundig afrensning og affedtning, påføring af S.P. complex der forbereder hudens gennemtrængelighed, resurfacing behandling efter hudtype efterfulgt af en pH formula treatment maske (afhængig af hudtype).

Acne-masken indeholder hvid pile blads ekstrakt og tea tree oil som begge renser og beroliger.

Pigmentation-masken indeholder mulberry er arbejder på glød og jævnere hudtone.

Redness-masken (kronisk rødme) indeholder blåbær der er rig på antioxidanter og virker meget beroligende.

Ageing-masken indeholder vitamin c og protein der hjælper med at genopbygge og genoprette huden (vitamin C arbejder fantastisk godt med de fine linjer, mm.).

Herefter tilføres masser af fugt og behandlingen afsluttes med beskyttede solcreme. Kan bestilles som en behandling alene eller et kurforløb.

M.E.S.O. Glow de Luxe
Pris  kr. 699,-
Bestil tid

M.E.S.O Glow behandling 

  • Mindsker linjer og rynker

  • Mindsker pigmentering

  • Mindsker kronisk rødme

  • Mindsker akne

Da huder er forskellig fra person til person  kan resultatet variere.Læs om: anti-age, pigmentering, kronisk rødhed eller acne.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao