Masque Lumiere lysterapi behandling

Masque Lumiére er et helt nyt og avanceret hudforbedringssystem, som behander via innovativ lysterapi.

Ved avanceret lysterapi-system får du den nyeste tegnologi, som vil forbedre din hud.

Denne unikke lysterapi-maske har 3 lysfrekvenser med hver sin specitikke, målrettede effekt til behandling af både anti-age, arvæv, hyperpigmentering samt acne og acne-ar.

Effekten ved Masque Lumiére er baseret på lysfrekvenser i farverne Rød, Grøn og Blå. Disse specifikke lysbølger interagerer med det biologiske system i huden. Dette kaldes photobiomodulation eller photostimulation, kan også sammenlignes med måden en plante indfanger energi fra solen,, så den kan vokse. Det er den såkaldte fotosyntese, eller måden huden optager D-vitamin på, hvilket også sker under påvirkning af sollys. (UV-lys på 297 nm).

Ud over en stigning af energiproduktionen i hudcellerne (ATP), har lyset fra Masque Lumiére også en positiv indflydelse på flere vækstfaktorer, inflammationsfaktorer, samt hudens ilt-niveau.

Ved vores intens maske bliver huden meget rød, præcis den effekt vi ønsker for at de aktive ingredienser kan mangedoble sin indtrængningsevne til hudens dybere lag.

Kan med stor fordel kombineres med de fleste af vores andre ansigtsbehandlinger.

DET RØDE LYS ( 650 – 700 nm)

Anti-age/Hudforyngelse/hudforbedring
Den aktive røde bølgelængde trænger dybest ind i huden og reducerer nedbrydningen af elastin i den ekstracellulære matrix af bindevævet. Disse bølgelængder vil også øge pro-collagen og collagen produktionen i huden. Den generelle tilstand af bindevævet forbedres via den måde, hudens collagen stimuleres og dermed regenererer og revitaliserer.

DET GRØNNE LYS ( 525 – 550 nm)

Hyperpigmentering/- ar og sårheling
Grønt lys bruges blandt andet til at regulere hyperpigmentering i huden. Grønne frekvenser absorberes af melanocytter, (Pigmentpletter), der findes i basalcelle laget af epidermis og som producerer melamin. Overproduktion af melamin kan betyde, at der opstår pigmentering/mørke pletter på huden. I det dermale lag, vil den grønne frekvens således stabiliserer melaninproduktionen, ligesom den grønne frekvens er nøglen til forbedring af huden ved ar og sårheling.

DET BLÅVIOLET LYS  ( 430 – 450 nm)

Acnebehandling
Blå bølgelængder er aktiv mod acne, fordi de har en antibaktiel virkning på Propionibacterium Acnes bakterien. Det blå lys har en interaktion med de såkaldte Porohyrines; bakteriens essentielle molekyler. Det blå lys fanger disse molekyler og får dem elimineret, så bakterien dør, men uden skadelig effekt for hudcellerne.
I alle vores behandlinger indgår:  Afrensning, peeling, intens maske, special serum efter hudtype og hudproblem,  special serum, special maske efter hudtype og hudproblem, samt tilpasset dagcreme og øjencreme og solcreme.
 

Masque Lumiere lysterapi behandling
Pris  kr. 599,-
Bestil tid

​Du får med Masque Lumière er en unik lysterapi der er målrettet mod: :​

Det optimale er en kur på 10 behandinger, 1 – 2 gange om ugen.​

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao