Masque Lumiere lysterapi behandling

Masque Lumiére er et helt nyt og avanceret hudforbedringssystem, som behander via innovativ lysterapi.

Ved avanceret lysterapi-system får du den nyeste tegnologi, som vil forbedre din hud.

Denne unikke lysterapi-maske har 3 lysfrekvenser med hver sin specitikke, målrettede effekt til behandling af både anti-age, arvæv, hyperpigmentering samt acne og acne-ar.

Effekten ved Masque Lumiére er baseret på lysfrekvenser i farverne Rød, Grøn og Blå. Disse specifikke lysbølger interagerer med det biologiske system i huden. Dette kaldes photobiomodulation eller photostimulation, kan også sammenlignes med måden en plante indfanger energi fra solen,, så den kan vokse. Det er den såkaldte fotosyntese, eller måden huden optager D-vitamin på, hvilket også sker under påvirkning af sollys. (UV-lys på 297 nm).

Ud over en stigning af energiproduktionen i hudcellerne (ATP), har lyset fra Masque Lumiére også en positiv indflydelse på flere vækstfaktorer, inflammationsfaktorer, samt hudens ilt-niveau.

Ved vores intens maske bliver huden meget rød, præcis den effekt vi ønsker for at de aktive ingredienser kan mangedoble sin indtrængningsevne til hudens dybere lag.

Kan med stor fordel kombineres med de fleste af vores andre ansigtsbehandlinger.

Masque Lumiere lysterapi behandling
Pris  kr. 499,-
Bestil tid

​Du får med Masque Lumière er en unik lysterapi der er målrettet mod: :​

Det optimale er en kur på 10 behandinger, 1 – 2 gange om ugen.​

Lysets betydning

RØDT LYS ( 650 – 700 nm)

Anti-age/Hudforyngelse/hudforbedring

  • Reducerer nedbrydningen af elastin
  • Øger pro-collagen
  • Bindevævet forbedres
  • Huden regenerer og revitaliserer

Den aktive røde bælgelængde trænger dybest ind i huden og reducerer nedbrydningen af elastin i den ekstracellulære matrix af bindevævet. Disse bælgelængder vil også øge pro-collagen og collagen produktionen i huden. Den generelle tilstand af bindevævet forbedres via den måde, hudens collagen stimuleres og dermed regenererer og revitaliserer.

GRØNT LYS ( 525 – 550 nm)

Hyperpigmentering/- ar og sårheling

  • Regulerer hyperpigmentering
  • Stablilserer melaninproduktionen
  • Forbedrer huden ved ar- og sårheling?

?Grønt lys buges blandt andet til at regulere hyperpigmentering i huden. Grønne frekvenser absorberes af melanocytter, (Pigmentpletter), der findes i basallaget af epidermis og som producerer melamin. Overproduktion af melamin kan betyde, at der opstår pigmentering/mørke pletter på huden. I det dermale lag, vil den grønne frekvens således stabiliserer melaninproduktionen, ligesom den grønne frekvens er nøglen til forbedring af huden ved ar og sårheling.

BLÅVIOLET LYS  ( 430 – 450 nm)

  • Antimikrobiel virkning på Propionibacterium Acnes bakterien
  • Interaktion med de såkaldte Porphyines
  • Eliminerer de bakterielle molekyler?

Acnebehandling

Blå bølgelængder er aktiv mod acne, fordi de har en antimikrobiel virkning på Propionibacterium Acnes bakterien. Det blå lys har en interaktion med de såkaldte Porohyrines; bakteriens essentielle molekyler. Det blå lys fanger disse molekyler og får dem elimineret, så bakterien dør, men uden skadelig effekt for hudcellerne.

I alle vores behandlinger indgår:  Afrensning, peeling, intens maske, special serum efter hudtype og hudproblem,  special serum, special maske efter hudtype og hudproblem, samt tilpasset dagcreme og øjencreme og solcreme.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

cliniquedeprairie@mail.dk

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort
Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14


  Copyright © 2018 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao