Aquashine BR

NYHED!

Aquashine BR Skinbooster er en helt ecceptionelt nytskabelse og fremskridt indenfor Anti-Ageing og til en hud med hyperpigmentering.

AQUASHINE BR er et hudforyngende og antipigmenterende mesoterapi skinbooster, der er sammensat af bioaktive ingredienser, herunder hyaluronsyre, multivitamin og aminosyrer, og et anti-aging produkt, som anbefales i bekæmpelse af misfarvning, rynker og en træt og trist hud. Produktet går ind og lysner huden, forhindrer misfarvning og forbedrer dens elasticitet samt giver masser af fugt, den forhindrer også overdreven hyperpigmentering og udjævner hudtonen.

De bioaktive forbindelser, der er  i Revofil Aquashine BR, arbejder for at forbedre hudkvaliteten på cellulært niveau via injektion i den overfladiske del af huden.
Aquashine er fyldt med hyaluronsyre, coenzymer, mineraler, vitaminer, peptider og aminosyrer som giver dette unikke fyldstof en flerlags tilgang til genoprettende hudpleje.

Det er en ikke-tværbundet hyaluronsyre der øger hudens fugt på celleniveau. Dette hjælper med at forbedre hudens overordnede tekstur, samtidig med at det tilføjer volumen og reducerer forekomsten af ​​rynker og fine linjer, pigmentringer m.m. Hvad mere er, at hyaluronsyre er kendt for at have antioxidanteffekter, der beskytter huden mod yderligere skade ved at afværge frie radikaler.

FORDELE VED DE AKTIVE INGERDIENSER.

  • Reducer rynker og forbedre hudens elasticitet ved at generere nye hudceller og herved give en mere glat hud
  • Revitaliser træt og mat hud ved at maksimere celleproliferation og reducere hudproblemer.
  • Reducerer og forebygger hyperpigmentering, nedregulerer melaninsyntesen og reducerer derved hudpigmentering, ældede pletter og fregner.
  • Ren hyaluronsyre fugter huden og opstrammer porerne.
For at opnå det fulde resultat anbefaler vi 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Derefter anbefales vi at du får 2 til 3 behandlingerom året for at opnå og bevare den oprindelige effekt af behandlingen. 
 

HVOR LÆNGE HOLDER AQUASHINE BR?

Revofil Aquashine BR Skinbooster kan variere alt efter den enkeltes alder, hudtype og livsstil. Forventet holdbarhed ca. 6-8 mdr..

 
Aquashine BR
Pris  kr. 1500,-
Bestil tid
RING FOR BOOKNING AF TID

Vær opmærksom på at Aquashine BR behandlinger kræver en forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejeske og herefter er der 48 timers betænkningstid.
Book en tid til vores gratis konsultation her

Priser:
1 behandling      Kr.  1,500,-
3 behandlinger   Kr.  4,000,-

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao