3-aktive Retinol Lifting

Opstrammende lifting behandling med 3-aktive retinol.

Når vi begynder at vise tegn på aldring, får synligt nedsat hudelasticitet, begyndende slap hud i ansigtet samt rynker, er vores "Askepot behandling" helt perfekt. Vi anbefaler også denne behandling hvis du skal til en stor begivenhed.

Alle produkter i 3-aktive Retinol Lifting behandlingen er fra Dr. Irena Eris Pro System, et meget anerkendt brand på verdensplan.

Dr. Irena Eris er kendt for hendes fremragende kvalitet, innovative og effektive produkter, også hendes professionelle hjemmepleje, der skræddersyes til de enkelte behov.

3-aktive Retinol Lifting behandlingen er til dig der ønsker rynkereduktion og en mere fast hud.

Behandlingen består af en blid og skånsom afrensning, der ikke ødelægger det naturlige lipidlag (fugt) på huden, efterfulgt af System Pro Enzym peeling, der ikke irriterer huden, men derimod efterlader huden mere glat samt forbereder huden til de andre effektive produkter i behandlingen, der derved får lettere ved at trænge ned i hudlagene.

Den 3-aktive Retinol koncentrat påføres for at stimulere og forny vores Epithelceller (tætsiddende celler som fungerer som vores barriere), den øger også produktionen af kollagen og elastin, som i høj grad påvirker hudens fasthed.

Masken der benyttes i behandlingen har et højt indhold af mineralsalte, der har løftende egenskaber, forbedrer hudtonen og elasticiteten. Musklerne afslappes, blodforsyningen øges så huden efterlades blød glat med fornyet liv.

Vi afslutter med System Pro Lifting og Filler creme, der indeholder HIALU-LIFT Express kompleks. Cremen har en udglattende og løftende effekt samtidig med at den beskytter kollagen og elastine fibre mod nedbrydning.

3-aktive Retinol Lifting behandlingen kan tages som en engangsbehandling, men for at få et længerevarende resultat anbefaler vi et behandlingsforløb på 4-6 behandlinger, meget gerne med 2 gange om ugen.

Resultat af behandling:
  • Forbedret hudelasticitet
  • Reduceret rynkesynlighed
  • Forbedret hudtæthed
  • Forbedret ansigtet

Behandlingen kan med fordel kombineres med vores Skin Jet Krystalslib eller Skin Jet Bio Peel

3-aktive Retinol Lifting
Pris  kr. 899,-
Bestil tid

Ved at kombinere 3 Aktive Retinol lifting med vores Krystalslib, får din hud et ordentligt boost  

Kombinations pris  KR. 1149,-

Dr. Irena Eris System Pro hjemmepleje produkter:

Forynget og løftet hud

Den unikke formel indeholder et innovativt system, der har en multidimensionel rynkereducerende og løftende effekt på huden i dit ansigt. 
Dette sikrer langvarig foryngende effekt ved aktivering regenererings processer der synligt forbedrer hudens struktur. 
Cremerne trænger ind i de dybe hudlag og stimulerer effektivt kollagen, elastin og hyaluronsyre syntese, der synligt forbedrer hudfastheden og elasticiteten.

Vigtigste aktive ingredienser: 

- Den unikke 3-aktive retinol-formel indeholdende et innovativt system, der har en multidimensionel rynkereducerende og løftende virkning på huden i dit ansigt,

- Det revolutionerende LiftXpress-A, har stærke anti-rynke egenskabe og stimulerer effektivt hudens naturlige regenerering,

- Et løftepolymerkompleks opnået gennem avancerede bioteknologiske processer, som giver en øjeblikkelig virkning ved at skabe en tredimensionalt maske på huden.

- Ultra Lifting line inkluderer: Ansigt serum til om dagen, ansigtscreme til natten samt øjen- og læbecreme. 

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2024 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao