Hydra Pen Microterapi

Hydra Pen er en helt ny metode som minder om fraktioneret mesoterapibehandling og microneedling, hvor huden fornyes både indefra og udefra med en kraftig hyaluronsyre.
Vi gør opmærksom på at Hydra Pen ikke er det samme som Hyaluron Pen.
 
Hydra Pen har ikke kun de fordele, som dermaroller og micropen har, Hydra Pen har også en indbygget beholder, der automatisk tilfører serum / vitamincocktails direkte gennem nålene under hele behandlingen, hvilket gør det markant lettere for dig at opnå de resultater, du ønsker.
Hydra Pen bruger sterile hule nåle, der forårsager kontrolleret hudskade ved hjælp af nålene. Som en naturlig reaktion ønsker kroppen at reparere skaden. Vækstfaktorer frigøres, og huden begynder at producere nyt kollagen. Nye kapillærer dannes også i huden. Resultatet er en foryngelse af huden og en forbedring af hudens struktur og tilstand. Efter behandlingen øges hudens absorptionskapacitet af næringsstoffer og fugtighed med mindst 80% - med Hydra Pen får du en nøje udvalgt serum der indeholder de næringsstoffer som huden har brug for gennem hele behandlingen, hvilket giver dig fantastiske resultater.
Hydra Pen kan bruges overalt i kroppen, inklusive omkring følsomme og svære at nå områder som omkring øjne, læber og næse.
 
 
Med hydra Pen benytter vi hule nåle som overfører serum direkte til huden, der er justerbare nålelængder (0,25 mm-1,0 mm), hvor vi tilpasser nåledybden alt efter hvor og hvor følsom huden er. Ved de følsomme områder såsom øjne og læber indstilles til kortere nåledybde og de længere nåle bruges der hvor huden er tykkere og under behandlingen dannes kanaler på huden, hvilket giver en bedre penetration af de kraftige serum med 80%
 
 • Hydra Pens mikronåle producerer el meget let mikrobeskadigelse af overhuden, hvilket fører til produktion af kollagen og elastin og forbedrer cellulær fornyelse. Nålene danner kanaler i huden, som giver penetration af mere end 80% af produktet direkte ind i huden (ved en normal påføring af serum udenpå huden absorberes kun 3-5% af produktet), dette nærer hudcellerne med de nødvendige stoffer som gør huden mere smidig stærk og strålende.
 • Hydra Pen kan i kombination med den rigtige serum opnås en forbedre hudfarven, slippe af med pigmentering, mindske hudens porer, mindske ar, linjer og rynker og stoppe hårtab (skaldethed). Hydra Pen kan være med til at hjælpe med at tackle forskellige hudproblemer. Brugen af ​​Hydra Pen er effektiv til behandling af rynker, ar, ar efter acne og strækmærker. Under proceduren dannes kanaler på huden, hvilket giver penetration af de godkendte produkter med 80%. Efter en kur kan resultatet vare i lang tid, alt efter ens egen hjemmebehandling med de rigtige produkter.
 
Ved at benytte en Hydra pen overføres den special udvalgte serum meget mere jævnt og fordelt bedre over hele ansigtet og gennem disse små huller trænger serummet ind i de dybe lag af huden, hvilket fører til at aktiveringsprocessen i huden øges kraftigt. Herudover aktiverer og forbedres hudfornyelsen og på den måde kan der opnås en løftning og meget mere jævn hudoverflade.

Hvor mange behandlinger er der behov for, før man opnå resultatet, og hvor længe varer resultatet?

Efter udførelse af Hydra Pen behandlingen lukkes mikrokanalerne i huden med en hyaluron og collagen maske som ligger i 10-15 minutter og der afsluttes med en tilpasset creme efter hudtype og hudproblem. efter behandlingen. 
 
Ved brug af korte micronåle eller nanonål kan behandlingen gentages efter en uge og ved de længere micronåle kan behandlingen gentages efter 1 måned.
Antal behandlinger kommer helt an på hvilke problemstillinger der skal behandles, men gennemsnitlig er 3 – 6 behandlinger nok. Ved strækmærker skal der regnes med ca. 8 behandlinger.
 
Hvad føler du det under Hydra Pen-proceduren?
Hydra Pen-proceduren er dybest set smertefri og kræver som oftes ikke lokalbedøvelse. Der er mulighed for at huden er lidt rød efter behandlingen, men vil forsvinde efter 1 – 4 timer. Det anbefales ikke at vaske ansigt eller anvende makeup efter behandlingen. I de første 3 dage efter behandlingen, må man ikke bruge nogen form for produkter der indeholder retinoid og C-vitamin, men det anbefales at bruge en regenererende og fugtighedscreme og en solbeskyttelsescreme med høj beskyttelse.
Hydra Pen Microterapi
Pris  kr. 1299,-
Bestil tid
Hvad kan Hydra Pen gøre for dig?
 •  Reparer og revitaliser huden.
 •  Reducerer slap
 •  Hudforbedring, alderspletter, ardannelse (inklusive acne-ar), store porer og solskader.
 •  Reducerer dybe rynker og fine linjer.
 •  Gendanner hudens naturlige og ungdommelige glans.
 •  Reducerer cellulite og strækmærker.
 •  Hjælper med at minimere hårtab
Hvorfor skal jeg vælge Hydra Pen?
 • Behandling af ar efter acne i forskellige dybder;
 • Behandling af pigmentering;
 • Eliminering af fine rynker;
 • Eliminering af forstørrede porer;
 • Hårtab:
 • Behandling af forbrændingsar:
 • Strækmærke-behandling:
 • Kedelig hudfarve.
Hvornår må jeg ikke få Hydra Pen?
 • Kontraindikationer:
 • Graviditet og amning:
 • Inflammatoriske og infektiøse processer:
 • Udførelse af en kemisk peeling med afskalning 2 uger før fraktioneret mesoterapi:
 • Hjerte og blodkar sygdom:
 • Psoriasis, atopisk dermatitis, herpes og andre hudsygdomme:
Jeg anbefaler at man gentager behandlingen igen efter 10 – 12 måneder. 

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kortTilsynsrapport

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao