Hvad er pigmenterede bryn?

Ved pigmenterede bryn forståes at man lægger naturlige pigmenter lige under det øverste hudlag ved hjælp af en meget tynd nål. Pigmenterede bryn adskiller sig fra almindelig tatovering, ved den nye metode forsvinder pigmenterne langsomt over en periode på 2 – 5 år, man kan dog vælge at få en opfriskning hvert andet år .

Vi har en del forspørgsel på Powderbrows og Hairstrokes og hvad forskellen er.

Ved Powderbrows lægges der fuld skygge på hele brynet, så pigment dækker hele området.
Powderbrows ser mere mørk og markeret ud lige efter behandlingen, men efter opheling vil det se mere naturligt og lysere ud, brynet vil se lidt pudderagtigt ud.
Ved Hairstrokes lægges små streger med luft imellem hver streg, og vil derfor ikke være så markant lige efter behandlingen.


Hvem kan få det lavet?

Permanent Make-up er for alle over 18 år, som ikke føler at de ikke er fuldendte fra naturen. Det kan også være efter sygdom, ved hårtab, eller for at udgå at skulle tegne bryn op hver dag. Permanent Make-up henvender sig også til den allergiske målgruppe som ikke tåler almindelig Make-up. Permanent Make-up er det sikre valg for alle kvinder da det forstærker den naturlige skønhed med eller uden almindelig Make-up.

Permanent Make-up er en velanset behandling som stort set alle kvinder taler om i alle aldre. I dag er Permanent Make-up så naturligt at man oftest kun bemærker ”uheldige” pigmenteringer.


Hvorfor vælge CLINIQUE de PRAIRIE?

Hos CLINIQUE de PRAIRIE anvender vi kun Ecuri Cosmetics som er førende indenfor Permanent Make-up både i træninger, uddannelser og ikke mindste maskiner og produkter.

Vi anvender derfor kun farver som kan anvendes på selv den mest sarte og allergiske hud. Pigmenterne indeholder hverken parfume, chrome, nikkel eller tilsætningsstoffer.

Ligeledes anvender vi en helt unik patenteret maskine fra Ecuri Cosmetics som garanterer et flot og unikt resultat, hvor vi også garantere at farverne ikke bliver rødlige, grålige, blålige eller andre uønskede farver.


Gør pigmenteringen ondt?

NEJ. Ecuri Cosmetics har udviklet en helt speciel smertefri metode som vi anvender, hvor vi benytter en godkendt bedøvelsescreme for at dulme prikken fra nålen inden påbegyndelse at pigmenteringen.


Sådan foregår en pigmenterings behandling

Samtykkeskema udfyldes enten på forhånd, eller sammen med behandler inden behandlingsstart.

Man skal forvente 2-3 behandlinger uanset hvilken slags. Ved første behandlinger får du en professionel vejledning hvor vi sammen finder ud af farven/farverne og formen på brynene. Med vores professionelle erfaring vejleder vi i den form og farve som i helhed giver det mest naturlige resultat. Derfor får man altid en individuel vejledning som kun passer til dig.

Derfor anvender vi  ”Hårstrå teknikken eller “Powderbrows “som garantere et naturligt og levende look. Hvilket betyder at pigmenten placeres som små hårstrå mellem kunden eget bryn med 1 eller flere farver, eller  skyggelægning for at opnå en ens farve på hele brynet.

Professionel vejledning hvor vi taler sammen om hvad dine mål/ønsker er. Vi kommer naturligvis med forslag til hvad der vil være mest naturligt og karakterfyldt til netop dit ansigt og personlighed.

Nogen kan opleve et ansigtsløft” idet at brynene kan placeres så de passer til ansigtet.  Til kunder som ”intet” hår har evt. efter et sygdomsforløb eller for meget plukning, bruges samme teknik for at erstatte det naturlige hårstrå og opnå et blidt, men karakterfyldt ansigt, eller en fuld skyggelægning hvis dette vil være mere klædeligt.

Konsutation/behandlingen varer ca. 2 timer første gang, og ca 4-6 uger efter laves en opfyldning hvor de sidste små finesser laves. Der afsættes ca. 1 time til denne behandling. Det kan i enkelte tilfælde være nødvendigt med en 3 behandling for at lave enkelte korrigeringer.
Vær opmærksom på at farverne lige efter behandlingen er meget fremtrædende, men falmer op til 60 % indenfor ca 4-7 dg. Du kan uden problemer fortsætte dine daglige gøremål og vil ikke være hæmmet af pigmenteringen.

Permanent makeup har en holdbarhed på 2 til 5 år, og er en god investering.

NB! Vi behandler ikke gravide, diabetikere, folk der lider af kroniske hudsygdomme og hjerte/karsygdomme


Hvad skal jeg være opmærksom på inden/efter behandling?

Ingen kontaktlinser. Vi anbefaler at du kommer uden Make-up og creme. Efter behandlingen vil pigmenteringen blive mørkere end det endelige resultat. Vær forsigtig/omhyggelig med det behandlede område under helingsprocessen.

De første 48 timer efter behandling: bevar det behandlede område tørt, ingen make-up, pild ikke i sårene, hold dig væk fra swimmingpools, saunaer og udsæt ikke huden for UV lys (solen, solarium). Anvend kun den udleverede salve på det behandlede område

Vores professionelle micropigmentist er Ann Hammer, ønsker du en tid hos Ann beder vi dig sende os en mail med et billede af dine bryn på cliniquedeprairie@mail.dk

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

cliniquedeprairie@mail.dk

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14


  Copyright © 2021 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao