PHformula Sensetiv

pHformula Sensetiv behandling er målrettet mod dine behov og hudtype - om det er mod ældning, hyperpigmentering, kronisk rødme, acne, rynke eller hvis du har behov for en hud med mere glød og udstråling
Forskellige behandlinger kan kombineres i et specielt designet program med kontrolleret styrke og dybde afhængigt af hvad din hud har brug for.
Ofte har man sensetiv hud men samtidig også enten linjer og rynker, pigmentpletter, rødme eller acne, og her skal huden behandlet for det sensetive samtidig med at man også skal tage hensyn til de andre problemer der er.

Ved en pHformula behandling kan huden skalle, men det er ikke et must, hudoverfladen samt den underlæggende hud bliver stadigvæk behandlet. 
Huden foryngres både på overfladen og lag for lag ned i de underlæggende lag. Nye hudceller dannes indefra og ud, hvilket resulterer i en strammere, yngre hud og et strålende udseende uden nogen af ​​de negative bivirkninger, der ofte er forbundet med konventionelle peelinger og afskaldninger.

pHformula har mere end 25 års erfaring inden for videnskabelig viden, kemi og æstetisk medicin og har med den specialudviklet pH-formlen ramt den delikate balance mellem videnskab og skønhed for at skabe den første dermatologiske farma-kosmeceutiske behandlingslinie til hudproblemer. Behandlingerne kombinerer både banebrydende kosmeceutika og innovative medicinske fremskridt til behandling af hudlidelser som hyperpigmentering, acne, kronisk rødme og selvfølgelig de forskellige effekter af aldring.

Når vi anvender pHformula sensetiv har vi hjælp af avancerede dermatologiske behandlinger, der arbejder udefra og ind, mens den kraftige næring fungerer indefra og ud - man kan kalde det en banebrydende behandling med virker udvending - indvendig og udvendig. 

I dag anvendes pHformula af læger, æstetiske sygeplejersker, kliniske æstetikere og terapeuter, der søger de mest effektive og avancerede behandlingsmuligheder som er en alliance mellem kosmeceuticals og medicinske recept, forankret ved kontinuerlig videnskabelig forskning.

 
PHformula Sensetiv
Pris  kr. 699,-
Bestil tid
Vi anbefaler at man benytter pHformula produkter, da man får et langt bedre resultat af sine behandlinger.

Du kan med fordel købe et klippekort.

Alt efter din hud kan et behandlingsforbøb være med 14 dages mellemrum.

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

susanna@cliniquedeprairie.shop

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort



Tilsynsrapport





Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14

  


Copyright © 2023 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao