MESOPEN INFORMATION

Meso Pen er til at forbedre udseende af huden og læberne, få fylde og mindske og udglatte fine linjer og rynker. Det er også muligt at mindske pigmentforandringer, her vil vi benytte vores specielle Meso serum.


HVAD ER HYALURON SYRE?


Hyalyron syre er den samme substans som du allerede har i kroppen.
Hyaluron syre er et totalt sikkert produkt at bruge til både Hyaluron Pen og injectioner, og der er ingen risiko for allergiske reaktioner eller komplikationer fra selve substansen.
Menneskekroppen producerer nøjagtig den samme syre, som består af Glucuronsyre og N-acetylglucomin, de 2 sukker arter. 
Hyaluron syre findes i epidermis (overhuden) og dermis (mellemhuden), og den funktion er at binde væske i hudvævet, samtidig med at det er en del af collagen netværket i dermis, så jo mere hyaluron der er i epidermis og dermis, jo mere væske er der i huden, jo mere ungdommelig ser du ud.
Hyaluron syre findes i øjne – led og hud.


COLLAGEN 


Collagen er hoved protein og er vigtig med hensyn til aldring og hyaluron koncentrationen.
Vores elasticitet i huden er derfor afhængig af mængden af sunde collagen fibre, som har indflydelse på hudens udseende
Ca. 75% af huden er fremstillet af collagen (og ca. 99% af sener og ca 36% af knogler samt hovedparten af hår og negle.)
Collagen og Hyaluron syre er 2 forskellige ting i kroppen, men er alligevel meget forbundet, så jo større mængde af hyaluron syre der er i huden, jo bedre collagen produktion.
Den naturlige collagen produktion begynder at falde allerede ved 25 års alderen, den vil falde med ca. 1,5 til 2 % hvert år, så ved 40 års alderen vil tabet være omkring 25% og hvis vi regner lidt på det, vil den kun være ca 50% når vi når 60 års alderen, en lidt skræmmende tanke, så det er jo derfor vi begynder at se ældre ug får flere rynker, samtidig med at vi kan opleve smerter i led, hårtab og skader på vores negle.
Når der produceres mindre hyaluron syre, sker der 2 ting, vores collagen fibernetværk strækkes og der tillades mindre hyaluronsyre molekyler til at binde væske, det resulterer i at huden er mindre hydreret og i kombination der sker en udtynding af fedtvæv på pande og kinder og en fortykkelse af kæbelinje, hage og nakke, dette sammen med at knoglestrukturen også ændres i løbet af årerne. Resultatet er derfor en uddybning af rynker.
Så ved at få tilført hyaluron syre enten ved injectioner, Hyaluron Pen eller med en Dermapen, øger vi mængden af hyaluron syre i kroppen, og på den måde øger vi også de collagene fibre, huden vil begynde at se meget bedre ud og mere ungdommelig, netop fordi hyaluron tiltrækker væske.
Levetiden for kroppens hyaluron har kun en kort levetid ca. 3-5 dage, hvorimod hvis du får tilført en god filler i epidermin/dermis med en Hyaluron Pen, er den i stand til at holde ca. 4-6 måneder. 
Den største forskel på fillers, er hvordan slut resultatet føles. Princippet er at jo dybere en fillers injekseres, jo sværere er det at opnå et synligt resultat.
Vi laver altid en konsultation inden behandling så vi kan afstemme de realistiske forventninger.
Vi taler om alder, livsstil, dybden af rynker, hvis formålet er at korrigere for rynker, og ved læber taler vi om størrelse, symmetri og for af naturlige læber.


ANSIGTSHUDEN OG ALDRING 


Fedt i ansigtshuden er vital for et ungdommeligt look, når du begynder at ældes vil mængden af fedt forandres forskellige steder i ansigtet
I 20,erne er ansigtet mere trigular, som et resultat af fedtet under huden, så når man er yngre, vil mængden af fedt i huden være større og vil befinde sig i den øverste del af ansigtet.
I 50,erne har fedtet flyttet sig og ansigtet bliver mere Square formet, mængden af  fedtet flytter sig fra den øverste det af ansigtet til den nederste del, hvor man ser at man får de begyndende kalkunposer og mundvigene begynder at hænge lidt ned, samt vores læber bliver tyndere.


KNOGLE STRUKTUR 


I forhold til relokalision af fedtet, vil også knoglestrukturen forandre sig igennem årerne. Knogler udvider sig i nogle områder og på samme tid vil knogle celler nedbrydes og mineraler udløses til blodstrømmen, dette har indflydelse på de dybere lag i ansigtet og på denne måde fremme rynker.
Det yngre ansigt har høje kindben og en skarpere kæbelinje, en forandring i knoglerne begynder at se ved 30,erne og indtil den tid vil strukturen være relativt uforandret.
I 50,erne kan synlige forandringer ses, kindben bliver fladere og man begynder at få bredere kæber.


MUSKLER 


Vores muskler i ansigtet ældes også over tid, og er i høj grad forbundet med slidtage (vi griner, vi er sure, evt. sygdom, sol ect.), man kan sige at vores muskler bliver trætte og når vi kombinerer det med tabet af fedtpuder, vil ansigtet blive mere slapt, mere udefineret og linjer vil kunne ses ed øjenene og mellem øjenene, panderynker og der kommer linjer på overlæben, og ved mundvig.
Som et resultat af forandring af vores fedt, vores knogle struktur og muskler, vil også huden begynde at forandre sig og ældes, mest på grund af differencen af tykkelsen i lagene der dækker ansigter.


Jeg håber at du har fået lidt information omkring huden, knogler, og muskler.

Hilsen

Susanna

Kontaktinformation

CLINIQUE de PRAIRIE

Tlf. 23 41 41 14

cliniquedeprairie@mail.dk

Danasvej 4-6

1910 Frederiksberg

Se kort

Indhold

Åbningstider

Lige uger
Ulige uger
Mandag10-18Mandag10-18
Tirsdag10-18Tirsdag10-18
Onsdag10-18Onsdag10-18
Torsdag10-14TorsdagLukket
Fredag10-19Fredag10-19
LørdagEfter aftaleLørdag10-14


  Copyright © 2021 CLINIQUE de PRAIRIE

Design og udvikling Acaao