CLINIQUE DE PRAIRIE

- Special medicinsk klinik for hudpleje

V.I.T.A.C. BEHANDLING *

PHFORMULA V.I.T.A.C ANSIGTSBEHANDLING

3

1. behandling:     Kr.  499,-

Pris: v/3 behandlinger Kr. 1400,-
Pris: v/6 behandlinger Kr. 2400,-

V.I.T.A.C. skin resurfacing – hudpleje som booster huden(45 min.)

Maksimal styrke -Recept-fri – Pharma-cosmeceutical hudpleje.
V.I.T.A.C. skin resurfacing er en behandling, der fylder huden op med rene C vitaminer, det  er en pharma cosmeceutical behandling, som giver synlige resultater.
Behandlingen er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv.
pHformula peeler hudens overflade, og helt unikt arbejder pHformula indefra og ud på hudens celler både de skadet, de usunde og sunde samtidig med at huden boostes. 
Den fremmer hudens  collagen produktion, øger hudens evne til hurtigt at reparere sig selv samt styrker hudens blodcirkulation. Huden bliver fyldt op med fugt samtidig med at den beskyttes mod de fri radikaler.
En avanceret behandling, der bekæmper  tegn på skader i huden og ældning.
 
Synlige tegn
Ældningstegn, hyperpigmentering, mat og glansløs hud, slap hud, ujævn hudstruktur.
Skin Resurfacing Radiance Booster er specielt udviklet til at booste din glød og energi i ansigtet. Behandlingen foregår med pH formula behandlingssystem, der indeholder vitamin C-syre og antioxidanter, og udføres af en certificeret pH formula specialist.

Grundig afrensning og affedtning, påføring af S.P. complex der forbereder hudens gennemtrængelighed, resurfacing Radiance C med vitamin C radiance release, beroligelse af huden og tilførsel af fugt, afsluttende beskyttende solcreme.

Du vil få en hud som: Har genvundet sin glød og udstråling –   Er blødere og glattere –  Er fyldt op med fugt – Føles fastere –Ser sund ud

Kan bestilles som en behandling alene eller et kurforløb.

Der må påregnes afskalning efter 3-5 dage.

*

PHFORMULA MESO ANSIGTSEHANDLING

14

Pris: Kr. 695,-

 

M.E.S.O. Resurfacing behandling / 60 min. NYHED !

Hele 11 kraftfulde ingredienser er unikt kombineret for at skabe denne meget effektive pHformula M.E.S.O. behandling, som behandler flere ældningsproblemer på samme tid.
Nemlig hals, décolleté, ansigt med speciel fokus på øjne og mund. Kombinationen af specifikke syrer, M.E.S.O. Device (en meget lille rulle med bittesmå nåle), Retinol (vit. A), Vitamin C, Cyto-stim, THPE og Peptider resulterer i en mirakuløs behandling med øjeblikkelig synlig resultat. Huden får genskabt sin glød, bliver fast og glat samt mættet med fugt.
*

*Resultater er individuelle, og kan vaiere fra person til person.