CLINIQUE DE PRAIRIE

- Special medicinsk klinik for hudpleje

SKIN PEN INFORMATION *

SKIN PEN NÅLEBEHANDLING

forside_skinpen_foto_3_med_doktor_2
Skin Pen

Facebook tilbud Spar 30%

Fremtidens microneedling fra Skin Pen

Vores helt nye elektroniske Skin Pen er noget af en problemknuser, med de nye højpræcisions mikro/nano nåle, er der sikret en ekstrem høj kvalitet samt en meget nøjagtig nåleindstilling af dybden, afhængig af behandlerområdet.

Ved de forskellige behandlinger, benyttes henholdsvis 9 - 12 - 36 - 42 nåle, og ved eks. øjenbehandlingen benyttes nanonåle

Skinpen E1- Videnskabelig dokumenteret effekt

Behandlingen med skinpen bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”.

Før i tiden udførte man CIT med ruller med nåle, men nålenes vinkel når de gennembrød huden samtidig med den rullende bevægelse medførte smerter og for få og store huller.

Den nye metode består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger.
Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden.

Skinpen er en banebrydende behandling, hvor man med en elektronisk pen bryder huden lodret med ultratynde nåle. Dette foregår med over tusinde huller i sekundet, og er mere smertefrit end tidligere behandlinger med ruller.

*

SKIN PEN FOR COLLAGEN OPBYGNING

Skin Pen behandling
AR BEHANDLING
klient før og efter

 

Der vil typisk også bruges en serum i forbindelse med behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation som man ønsker at behandle.
Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt.
Pga af at de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. De mikroskopiske punkteringer af huden bryder nogle mikroskopiske blodårer lige under hudens overflade og skaber dermed ideelle betingelser for elastin og kollagen produktionen. Øget produktion af disse er en forudsætning for en foryngelse af hudens udseende.

Selv om det lyder drastisk foregår det på det mikroskopiske niveau, og der opstår kun en rødmen af huden som forsvinder i løbet af få timer.

Et behandlingsforløb består af et antal behandlinger afhængig af hvilken indikation der ønskes behandlet. Ved hver efterfølgende behandling akkumuleres effekten og resultaterne kan ses efter få behandlinger.

Sammen med de rette Rejuve produkter der indeholder stamceller, hyaluronsyrer, vitaminer m.v. specielt udviklet til kollagenterapi kan man effektivt tilrette behandlingen til at løse lige det problem man ønsker.

Til visse indikationer, f.eks strækmærker kan vi anbefale brug af en Derma Jet Roller og en strækmærke creme til hjemmebrug for at op*nå er forbedret resultat.

 

Følgende behandlinger kan udføres med vores Nye E1 Skin pen.

Foryngelse - Ar - Acnear - Brændsårs ar - Rynker/linjer - hvor Fillers/Botox ikke ønskes - Hudstruktur - Hårtab - pigmenteringer - lysning af huden - strækmærker

*

 

Link til Anti-Age Rejuvenation

              Special ar behandling 

              Hårtab - Strækmærke

 

 

 

 

*Resultater er individuelle, og kan vaiere fra person til person.