CLINIQUE DE PRAIRIE

- Special medicinsk klinik for hudpleje

TRANCELL BIO LIFTING *

ALPHA ACTIVE RYNKEREDUKTION *

RYNKE REDUKTION
rynker reduceret efter 2 timer

PRIS 899,-

Kur af 4 behandlinger   3,100,-

 

 

NY BIO PEELINGSMASKINE

 

Begrundelsen for at unikke udvikling den nye ALFA ACTIVE formel er de interessante historier om  Dr. med. K. Komender bestefar, Winfried Karl Pavel von Gruschka. Han fortalte sit barnebarn om de særlige helbredende muligheder aktivt kul har, der var blevet anvendt på sårede soldater under begge verdenskrige.

Den unikke udvikling af nye ALFA ACTIVE formel er baseret på den sensationelle "Two-in-One" teknologi fra naturligt aktivt kul, forankret til den effektive 018-conopeptid. Dette peptid svarer til den naturlige molekyle keglesnegl gift.

På grund af denne effekt vil ansigtstrækkene blive mindre efter 2 timer, uden at blokere musklerne. Formlen, ligner  botulinums virkning, der mindsker tegn på træthed og spændinger. Hvorfor  huden kan synes yngre, forfrisket, sundere, mere fast, strammere, med stærkt reducerede rynker og tydeligt forbedret hud struktur. Den olieagtige, skinnende teint elimineres.

Effektiviteten af den nye ALFA ACTIVE formel 2h

Den koncentrerede, naturlige power ALFA ACTIVE formel genereres inden for kort tid (5 min.) En perfekt pore udrensning & raffinering effekt samt biodynamisk løft med stærk udglatning og stramning. Som celle & lymfeknuder aktivator det accelereres den naturlige hud cellefornyelsen samt kollagen & elastin produktionen.

Den foldede struktur af det stabile conopeptid reagerer meget intensivt i den præsynaptiske systemet (Rynker), ved regelmæssig, daglig påføring kan der sikres en langsigtet virkning.

Kliniske undersøgelser viser en signifikant reduktion i rynke dybde allerede 2 timer efter påføring.

Vi anbefaler en kurbehandling hvor produkterne bruges i ca 3 mdr. for et varigt resultat.

Behandlingen består af:

Afrensning, hudanalyse og måling af fugtniveau, peeling med korn, biologisk creme peeling, biopeeling med taps, vacuum med intensiv alpha active , indslusning af produkt ved ultralyd, magnetisme, infrarødt lys, mesotherapi, aktiv kul maske, intensiv alpha serum serum, intensiv alpha active creme, øjen/læbecreme.

Vi anbefaler køb af kurbehandlings produkter for at opnå optimalt resultat.

*

ALPHA ACTIVE RYNKEREDUKTION ØJNE

Produkte-TAA-Peel

PRIS: 499,-

Kur af 4 behandlinger   1,700,-

Betydning og effekt af ALPHA ACTIVE EYE-Lift!

De naturlige molekyler fra aktivt kul, som er forankret til den specielle 018-conopeptid, ligner de molekyler af keglesnegls gift, de er alsidige og intensive.

Den ekstreme lagring af fugt i cellerne samt virkningen af de yderligere bio-løft faktorer kan udglatte huden på en behagelig måde. Mål og resultat af brug er ikke kun en øjeblikkelig afslapning af musklerne - svarende til botulinum virkning, men uden at blokere dem - den er desuden også en effektiv og stærk celle & lymfeknuder aktivator for et effektivt slutresultat med langtidseffekt.

Anvendelse for alle problemer i øjet regionen: rynker, fine linjer, smilerynker, ødem, venøse problemer, løsnet, atrofisk, pergament-lignende hud På grund af den Dermatologiske lift-formel CREME + MASK giver produkterne ekstraordinære fyld og støtte til rynker og øje løft.

*

kombi billede 2

*Mine egne før og efter billeder resultat efter ca. 3½ mdr. forbrug af produkterne

*Resultater er individuelle, og kan vaiere fra person til person.