CLINIQUE DE PRAIRIE

- Special medicinsk klinik for hudpleje

A.G.E. SKIN RESURFACING *

PHFORMULA ANTI AGE ANSIGTSBEHANDLING *

anti-age
 

pHformula – S.P test af hudens sensibilitet:       Kr.299,-
ved køb af behandlinger incl. produkt er denne beh. gratis

Pris ved enkelt behandling     Kr.      499,-

Pris:    v/3 behandlinger           Kr.  1400,-
3 beh. incl. Age produkter       Kr.  3345,-
Pris:    v/6 behandlinger           Kr.  2400,-
6 beh. incl Age produkter        Kr.  4370,- 

680de437-5577-4a99-96cc-560023fb4993

 

A.G.E. SKIN RESURFACING  (45 MIN.)

Maksimal styrke – Recept-fri – Pharma-cosmeceutical hudpleje
 
pHformula A.G.E. skin resurfacing er en pharma cosmeceutical behandling, som giver synlige resultater.
 
Ældningsprocessen sker langsomt over en årrække med ændringer i hudens struktur og elasticitet. Den fysiologiske aldring, eller effekten af miljøpåvirkning som fx ultraviolette stråling pga. eksponering i solen som gør at vi ældes. I takt med at vi bliver ældre bliver der dannet linier, rynker og til sidst dybe riller i huden. Det er primært at fyldigheden og elasticiteten i dermis og underhuden mindske. Huden bliver påvirket af arveligt betingede forhold, og hvor gode vi er til att pleje den gennem af livet. Vedat sørge for at rense huden dagligt, bruge en creme der er tilpasset huden, så den er velfugtet, beskyttet mod solen kan vi bremse hudens aldringsproces.
 
Synlige tegn
Moden, ældet, for tidlig ældet hud. Fine linier og rynker. Ujævn hudfarve og spredte pigmentpletter. Nedsat elasticitet i huden
 
Skin Resurfacing Ageing arbejder i dybden med: Photo ageing (skade efter solstråler), pigment forandringer, linsepletter i form af små brune pletter (lentigines), karsprængninger i form af små røde pletter (telegiectasia), træt og livløs hud (dull sallow), røde knopper (keratosis),usund overhud (stratum corneum), almindelige rynker samt smile-rynker og kragetæer.
 
Behandlingen er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv.
pHformula peeler hudens overflade, og helt unikt arbejder pHformula indefra og ud på hudens celler både de skadet, de usunde og sunde samtidig med at huden boostes.  
Den unikke kombination af aktive ingredienser i pHformula A.G.E. skin resurfacing er specifikt sammensat til at arbejde på at bremse hudens aldringsproces eller tegn på usund livsstil.
Behandlingen kan laves som en enkeltstående eller som et kurforløb.
 
Behandling:
Vi starter med hudanalyse med identificering af hudproblemer, toleranceniveau og tilstand.  Grundig afrensning og affedtning, påføring af S.P. complex der undersøger hudens sensitivitet samt forberedelse af hudens gennemtrængelighed,  herefter påføres pHformula syrer til selve behandling af hudproblem, derefter beroligelse af huden og tilførsel af fugt, afsluttende beskyttende solcreme.

Der må påregnes afskalning efter 3-5 dage.

Du kan få en hud der:  Er fastere · er blødere og glattere ·  har færre linier og rynker
Har genvundet sin udstråling, glød og vitalitet ·  har fået en ensartet hudfarve
*

PHFORMULA MESO ANSIGTSBEHANDLING

anti-age

Kr. 695,-

 

 

M.E.S.O. Resurfacing behandling / 60 min. NYHED !

Hele 11 kraftfulde ingredienser er unikt kombineret for at skabe denne meget effektive pHformula M.E.S.O. behandling, som behandler flere ældningsproblemer på samme tid. Nemlig hals, décolleté, ansigt med speciel fokus på øjne og mund. Kombinationen af specifikke syrer, M.E.S.O. Device (en meget lille rulle med bittesmå nåle), Retinol (vit. A), Vitamin C, Cyto-stim, THPE og Peptider resulterer i en mirakuløs behandling med øjeblikkelig synlig resultat. Huden kan får genskabt sin glød, blive fast og glat samt mættet med fugt.

 

*Resultater er individuelle, og kan vaiere fra person til person.