CLINIQUE DE PRAIRIE

- Special medicinsk klinik for hudpleje

MESO TERAPI ANSIGT *

MESO Terapi

fra_kursus-300x300

PRISER:

Indsprøjtning af hyaluronsyre
BEH. 1. Mundvigslinjer, overlæbe, hage, læbeforstørrelse  1 ml –

Pris: 2.200,- /  2.600,-

Hyaluronsyre indsprøjtning

BEH. 2. Pandelinjer, linjer ml. brynene, linjer omkring øjnene, læbeforstørrelse 1 ml –

pris 2.200,-  / 2.600,-

Meso Terapi injection
BEH. 3. Pande til hage  2  ml – PRIS 3.100,-  /  4.100,-

Hyaluronsyre

BEH. 4. LILLE OMRÅDE mundvigslinjer 0,5 ml – PRIS 1400,-  /  1700,-

Pris ved Meso Terapi injection 

VED KØB AF 3 BEHANDLINGER 1 – PRIS 4.700,-  /  5.800,-

VED KØB AF 3 BEHANDLINGER 2 – PRIS 4.700,-  /  5.800,-

VED KØB AF 3 BEHANDLINGER 3 – PRIS 6.800,-  /  8.900,-

VED KØB AF 3 BEHANDLINGER 4 – PRIS 3.100,-  /  4.100,-

Vi gør opmærksom på at ved dybe rynker, kan det forekomme at der skal bruges mere end en de oplyste ml.

til_hjemmeside-300x300
13419242_10154268875639766_3676729495707470895_n
e60cb4a4-d342-436d-9b5b-63d75bb818e8

MESO TERAPI INJECTION MED HYALURONSYRE

Mesoterapi, behandling med Hyalderm, som er i stil med Juvederm, er en rynkeudglattende behandling, der booster huden ved at tilføre næring og fugt i dybden. Huden genvinder derved sin styrke og komfort. Mesoterapi kan som udgangspunkt anvendes på hele kroppen, men er mest velegnet til alderstegn i og omkring ansigtet. Området fra hage til øjne giver de mest effektive resultater.

Mesoterapi sammenlignes bedst med Restylane-behandlinger. Forskellen mellem Mesoterapi og Restylane er penetrationsdybden på nålen, som maksimalt går ned til 1,5mm ved Mesoterapi. Arbejdet i det dermale hudlag tillader os at undvige nervebaner og blodkar, som ved kontakt, kan fremprovokere inflammation og lammelser.

Mesoterapi kan for den almindelige person vise sig mere effektiv end andre rynkeudfyldende behandlinger, grundet lavere optagelsesgrad af produktet i det dermale hudlag og dermed længere holdbarhed.

Før eller senere kommer de – disse attraktive fine linjer og rynker. Et genkendt problem for alle kvinder. De får en til at synes ældre for hvert år der går, selvom man måske stadigt føler sig ung. Ingen kvinder føler sig komplette med dem. Ecuri tilbyder en simpel løsning med vores Meso Terapi.

Hvad er Meso Terapi?

Meso Terapi er en behandling der booster huden ved at tilføre den næring og fugt i dybden med hyaluronic acid. Hyaluronsyre er et  naturligt sukkermonekyle som findes naturligt i hud, sener og brusk, binder vand og giver fugt, elasticitet og volumen. På den måde reduceres de fine rynker, og huden genvinder sin styrke og komfort. Meso Terapi kan som udgangspunkt anvendes på hele kroppen, men er mest velegnet til alderstegn i ansigt, hals og decollete. Specielt området omkring overlæben giver de bedste resultater.

Hvordan foregår behandlingen?

Til Mesoterapi anvender vi tværbundet hyaluronsyre eksklusivt. Hyaluronsyre er et naturligt enzym, som hjælper med at stimulere hudens genopbygning (collagensyntesen).

Meso Terapi minder om restylane, men med Meso Terapi går vi kun 1,5 mm ned i huden, og behandler kun i det dermale lag af huden. På den måde undgår vi, at ramme nervebaner og blodkar, som ville øge risikoen for inflammation og lammelser. Vi anvender en Meso-pistol, med denne pistol sikrer vi os en fuldstændig ens dosering ved hver injektion, og vi sikrer os ikke at gå mere end 1,5 mm ned i huden.

Man skal forvente 2-4 behandlinger med 1 mdr. mellemrum

Denne behandling er for alle. Men mest normalt er det mænd og kvinder fra midt i tyverne og op efter. Denne behandling giver et sikkert og naturligt resultat, til forskel for botox som lammer muskulaturen og ødelægger mimikken. Med Meso Terapi bevares mimikken og ens naturlige karakterer.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Vi anvender hyaluronsyre, som er et naturligt enzym, derfor kan det være individuelt hvor mange behandlinger der er brug for, da vi arbejder i levende væv, og det er forskelligt hvordan hyaluronsyren optages af kroppen, samt hvor længe det holder afhænger af flere faktorer. Hyaluronsyren hjælper med at stimulere hudens genopbygning (collagensyntesen).  Man skal forvente 2-4 behandlinger, alt efter hvilket område der skal behandles, hvor dybe rynker der er, hudtype, livsstil og alder. Resultatet ses umiddelbart lige efter.
Efter behandlingen kan der opstå hævelser og rødme, som vil forsvinde i løbet af nogle dage, i enkelte tilfelde lidt længere. Hyaluronsyren vil gradvis forsvinde i takt med at kroppen naturligt nedbryder produktet.

HVORFOR OS?

Vi har flere årserfaring indenfor Mesoterapi, og er uddannet internationalt af elitebehandlere og undervisere fra bl.a. Holland, USA, Japan og England. Vi uddanner os vedvarende for at kunne tilbyde dig Mesoterapi af højeste kvalitet kontinuerligt. Vi har fokus på at have dig i centrum, samtidig med vi skaber et elegant, naturligt og renæssanceskabende look.

Mesoterapi er en svær disciplin at mestre, men vi har igennem flid, hårdt arbejde og en stor portion talent, sikret vi er blandt Nordens bedste til at levere et perfekt, eksklusivt og individuelt resultat.

Mesoterapi hos os er ikke forbundet med væsentlige smerter.

Vi stiler efter at skabe et individuelt look, der passer til netop dig, og benytter os ikke af standardiserede behandlinger. Netop du, er i fokus hos os. Det er vigtigt du har en god oplevelse, både før og efter behandlingsprocessen. Vi er jordnære og servicemindede, og er altid klar til at lytte til dig. Hos os, er dig og din skønhed vigtigst.

Micro needling

Man kan med fordel får en Micro needling behandling nogle dage før behandling med Meso Therapy det forstærker det endelige resultat. Vi anbefaler køb af Micro needling roller til brug hjemme.

Gør det ondt?

Da der anvendes en nål, og det er i ansigtet vi hovedsageligt arbejder, vil man kunne mærke det da huden i ansigtet er meget tyndt og følsomt, specielt overlæben er meget følsom. Man kan dog selv reducere smerten ved at påføre emla creme fra apoteket hjemmefra, og lade det sidde i en time. Hvis det stadig er for smertefuldt, kan vi anvende en speciel bedøvelse udover. For de fleste kan det sammenlignes med, at få vokset overlæben.

Før/efter behandling. Der må ikke indtages alkohol eller narkotika minimum 24 timer inden behandling. Da dette kan påvirke helingsprocessen og give blødninger, samt at det gør huden mere sensitiv, og behandlingen kan da blive smertefuld.
Da der kan dannes mindre sår i det behandlede område, vil der komme skorpedannelse. Det kan derfor klø, og der må selvfølgelig ikke kløes, eller pilles i såret.

Behandlinger vi kan lave med Mesotherapi:

-Læbeforstørrelse/- korrektion samt give et løft af mundvigerne.
-Genskabe ansigtstræk fra dit yngre udseende. ( give huden mere volumen hvor den er mistet.)
-Reducere rynker i ansigtet samt forebygge at rynkerne bliver dybe i fremtiden.
-Udfylde huller bl.a. efter store porer, ar og piercinger m.m.

Holdbarhed: 6-12 måneder alt efter hvilken type rynker vi arbejder med.

 *

*Resultater er individuelle, og kan vaiere fra person til person.