CLINIQUE DE PRAIRIE

- Special medicinsk klinik for hudpleje

LUKSUS ANSIGTSBEHANDLINGER *

ANSIGTSBEHANDLING – FACE LIFTING CAVIAR M/ in2OXY PEN

Luksus ansigtsbehandling
Face Lift Caviar

KR. 849,-

 

Forkæl dig selv med en luksus ansigtsbehandling i en helt anden liga! En Face Lifting Caviar behandling tilfører din hud glød og klarhed, samtidig med at linjer og rynker udglattes. Caviar har en regenererende og genopbyggende effekt samtidig med at den reducerer tidlige tegn på ældning, mens strukturelle proteiner forbedrer hudens fasthed og elasticitet. Vitamin E og antioxidanter og mikropartikler af perler sørger for en mere lysende og glat hud.

Book denne luksus ansigtsbehandling, hvis du vil forkæleles

Som prikken over i’et påføres en regenererende lifting ampul, og her anvendes in2 oxy pen, der masserer ampullen dybt ned i huden med 90% oxygen, hvilket føles som en udglattende massage af din hud.

Grundig afrensning, efterfulgt af peeling med AHA syre, beroligende Lifting maske, beroligende eyelifting maske, lifting massage incl. ampul m/ in2OXY PEN, Lifting Caviar creme, Lifting eyecreme og læbecreme.

*

LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING – 60 MIN.

Facial massage

KR. 549,-

 

 

Luksus ansigtsbehandling med grundig afrensning efterfulgt af en dobbelt blid peeling. Beroligende ansigtsmassage, en revitaliserende maske og creme, genskaber naturlig balance i huden.

Passer perfekt til mænd som kvinder.

*

Ansigtsbehandling – FRUTIQUE beauty by nature Behandling

FRUTIQUE beauty

KR. 599,-

 

Effektiv ansigtsbehandling med kraftfulde frugt-baserede ingredienser, fyldt med frugt-ekstrakter, Q10 og glycolsyre. Dobbelt afrensning, der renser huden dybt mens fugtgivende ingredienser opretholder hudens fugtbalance. Papaya Enzym peeling, en innovativ, enzymatisk exfoliator der glatter huden og fjerner døde hudceller, og renser i dybden. Der indgår IKKE  dybderens i denne behandling. En let og udglattende ansigtsmassage. Herefter en cremet maske, der revitaliserer og genopbygger huden. Der afsluttes med enten Hyaluron creme en nærende fugtighedscreme, der gør huden lækker blød og fastholder fugt, fersken ekstrakt og Shea Butter modvirker tør hud., Antiage creme der fugter og revitaliserer kedelig og trist hud, forynger ved at  fremme elasticitet og udglatter forekomsten af rynker. Brightnings creme der hjælper til at lysne huden. samt eye creme er beroligende fugtgivende gel til det sarte øjenområde, mindsker mørke rander og giver en beroligende effekt.

*

EXPRESS ANSIGTSBEHANDLING – 30 min.

EXPRESS ANSIGTSBEHANDLING

KR.  449,-

 

 

 

*

En perfekt ansigtsbehandling med en blanding af rensning, peeling, en individuelt lavet maske, toning og fugtning til dig som har travlt.

ANSIGTSBEHANDLING – DYBDERENSNING – 45 min.

ANSIGTSBEHANDLING – DYBDERENSNING

KR. 449,-

 

 

*
En ansigtsbehandling hvor der afrenses grundigt (evt. m.damp) hvorefter den peeles og dybderenses.  Behandlingen sluttes af med en individuel maske og dagcreme.

 

ANSIGTSBEHANDLING – FRUGTSYRE BEHANDLING

ANSIGTSBEHANDLING – FRUGTSYRE BEHANDLING

KR. 399,- (Sammen med ansigtsbehandling – KR. 100,-)

 

 

 

 

*
En ansigtsbehandling der blødgør huden med en blanding af AHA-syrer, enzymer og vitaminer, der grundigt fjerner grå og triste overflade-celler, samt stimulere cellefornyelsen.

ANSIGTSBEHANDLING – SPECIAL ACADEMIE BEHANDLING

beauty-ansigtsbehandling-kbh-

KR. 799,-

 

 

 

 

 

Disse special behandlinger er målrettet mod

Fedtet hud -

Hud der trænger til stimulering -

og cellefornyelse

Hud som mangler fugt

Hud med pigment problemer

Disse special behandlinger efterlader huden frisk og fornyet.

*

*Resultater er individuelle, og kan vaiere fra person til person.