CLINIQUE DE PRAIRIE

- Special medicinsk klinik for hudpleje

pH POWER EKSPLOSIV *

PHFORMULA POWER EKSPLOSIV ANSIGTSBEHANDLING

Power Eksplosiv
KEMISK PEELING

Pris pr. behandling   Kr.  795,-

 

 

pH Power Eksplosiv Behandling  60 min

pHformula er Maksimal styrke – Recept-fri – Pharma-cosmeceutical hudpleje

En ekstrem løftende, opstrammende og sammentrækkende ansigtsbehandling med en øjeblikkelig forbedring af hudens struktur. Passer bedst til den robuste hudtype

En stærk og kraftig behandling. Kombinationen af specifikke syrer, retinol, C-vitamin, cyto-stim, THPE og peptider har resulteret i en mirakuløs behandling med øjeblikkelige synlige resultater, efterlader huden strålende, fast og godt hydreret.

Genskaber en flottere hudstruktur, give en mere jævn hud, mindske uregelmæssigheder samt giver en naturlig kollagen produktion.

Denne behandling reducerer linjer og rynker, acne ar, ujævn hud, pigmenteringer. Den giver en middel resurfacing og efterlader huden glattede, klarere og blødere. Virker sammentrækkende på hudens struktur og porer, har en kraftig antioxidant effekt og øjeblikkeligt revitaliser huden, gør huden i stand til at reparere og beskytte sig selv imod angreb fra de fri radikale.

En del afskalning kan forekomme

Vi anbefaler en kur af minimum 4 behandlinger for at opnå det fulde resultat.

*

I.N.S.T.A.N.T. POWER BEHANDLING

PHFORMULA POWER ANSIGTSBEHANDLING

10698616_477130429091929_8108560601679470381_n-2
Instant summer Glow

Pris pr. behandling   Kr.  695,-

 

I.N.S.T.A.N.T. SUMMER GLOW Power Behandling  50 min

Maksimal styrke – Recept-fri – Pharma-cosmeceutical hudpleje

En ekstrem løftende, opstrammende og sammentrækkende ansigtsbehandling med en øjeblikkelig forbedring af hudens struktur. Passer til alle hudtyper.

En fantastisk lækker behandling. Huden præsenteres for en bred vifte af aktive ingredienser, som vitamin A, hyaluronsyre og aktivt kul fra kokosnød, der i synagi skaber øjeblikkelige, synlige resultater. Behandlingen afgifter hudens væv og vil tillige:

Fugte - give glød og energi - forfine hudens struktur - udglatte linjer og rynker.
Behandlingen yder førstehjælp til vintertræt hud, og kan varmt anbefales. Er bestemt en oplevelse værd. 

Denne behandling genskaber markant hudens glød og udstråling. Den giver en mild resurfacing og efterlader huden glattede, klarere og blødere. Virker sammentrækkende på hudens struktur og porer, samt absorbere urenheder uden at fjerne hudens naturlig fedtstof. Ferulic acid (udvundet fra appelsin saft) har en kraftig antioxidant effekt og øjeblikkeligt revitaliser huden, lysner den misfarvet hud og gør huden i stand til at reparere og beskytte sig selv imod angreb fra de fri radikale.

Let afskalning kan forekomme

*

*Resultater er individuelle, og kan vaiere fra person til person.