CLINIQUE DE PRAIRIE

- Special medicinsk klinik for hudpleje

INFORMATION OM KEMISK PEELING *

KEMISK PEELING INFORMATION

peeling
peeling

 

Hvad er en peeling?

En peeling er en behandling af huden med en kemisk opløsning, som kan består af mange forskellige syrer  Peelinger kan reducere uregelmæssigheder af pigmentet i huden,minske linjer og rynker, samt reducere acneproblemer, øge dannelsen af de elastiske fibre i læderhuden, stimulerer dannelsen af kollagen huden.

Hvor dybt ned går en peeling?
Peeling kan reducere meget overfladiske pigmentskjolder, og specielt velegnet til Akne. Huden får et friskere, mere glat og ensartet udseende, da de overfladiske hudceller og overfladisk pigment fjernes, øger dannelse af nye overhudsceller stimulerer produktionen af glycosaminoglycaner.

En peeling kan arbejde på en måde, der ligner en AHA peeling, men irritation kan reduceres. Mild Salicylsyre er et stof nært beslægtet med aspirin og det bevarer sine anti-inflammatoriske egenskaber.

Mild Salicylsyre er fedtopløseligt og derfor er det en god peelingsingrediens for bumset hud med hudorme.

Alpha Hydroxy Acid (AHA) peeling

Alpha Hydroxy Acid (AHA) peeling anvender glykolsyre eller mælkesyre som peelende ingrediens og disse anses som overfladiske eller mellemlange peelinger, alt afhængig af koncentration. AHA peelinger er effektive til at forbedre hudens struktur, hvilket kan sætte gang i dannelsen af kollagen og elastin.

Flere behandlinger?

Flere behandlinger øger resultatet, mindsker bivirkninger og forlænger holdbarheden.

Huden behandles med creme, serum og solfaktor 50+.

Solfaktor er nødvendigt til alle for at reducere risikoen for øget dannelse af pigment som en bivirkning efter peeling.

Hvordan foregår en peeling?

Huden renses for make-up, enzympeeling påføres med en virketid fra 3 – 5 min afrenses herefter med vand samt en special oplønsing for at fjerne alt snavs og fedt. Peelingen lægges med en viftepensel ind i huden i 1 – 2  lag. En overfladisk peeling føler man næsten ikke. En overfladisk peeling kan giver let svie og varmefornemmelse i huden.
Behandlingen tager ca. 60 minutter.

Hvordan ser huden ud efter en peeling?

Efter en peeling kan huden være let rødlig, huden kan føles varm.

Sådan behandler du huden efter en peeling?

Efter en peeling kan det være nødvendigt at påsmøres en fugtgivende mild creme eller serum og huden kan afrenses med en mild cleanser, der er fri for parfume. Det er vigtigt at holde huden fugtig med creme i hele forløbet.

Det er vigtigt at benytte en solfactor 50+

Peeling af hals og bryst

Huden på hals og bryst heler ikke så hurtigt som huden på ansigtet. På hals og bryst kan der laves en mild peeling, men det kan være en fordel at lave flere overfladiske peelinger i stedet.

Hvem kan ikke behandles?

Personer med forkølelsessår, betændte akne elementer, nye operationssår, andre sår i området, allergi for de anvendte stoffer samt gravide og ammende.

Er der nogen risiko?
Lige efter peeling er der risiko for rødme, samt allergisk reaktion overfor den kemiske væske. For at minimere disse risici anvender vi udelukkende meget velafprøvede stoffer.

VI TILBYDER GRATIS KONSULTATION

*

*Resultater er individuelle, og kan vaiere fra person til person.