CLINIQUE DE PRAIRIE

- Special medicinsk klinik for hudpleje

HIFU DOT LIFT

HIFU OPSTRAMMER OG FORYNGER - HIFU FACELIFT

ansigt med ring og tekst (2)

PRIS:  

PRISER & BEHANDLINGER

Ansigt fra kæbelinje til pande            KR.  3000,-

Helt Ansigt & Hals                                  KR.  4500,-

Hals Alene                                                 KR.  2800,-

Kollagenbooster, efterbehandling  KR.  3000,- 

Meso Ansigt         1,5 mm                      KR.   2500,-

Øjne eller Pande                                     KR.  2500,-

ALLE PRISER INKLUDERER GRUNDIG HUDANALYSE SAMT OPTEGNING OG UDFYLDELSE AF KLIENTSKEMA

 

 

 

HIFU FACELIFT

HIFU ULTRALYDSBEHANDLING

Susanna er Certificerede HIFU specialist og er en af dem der har udført flest behandlinger.

Susanna har valgt den orginale HIFU DOT facelift maskine der er EU godkendt

 

Det nyeste metode inden for anti-age uden kirurgi.

Du får genskabt hudens ungdom med denne nye og ikke mindst revolutionerende kosmetiske behandling udviklet af HIFU D.O.T LIFT.

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) er en avanceret kosmetisk teknologi inden for ansigtsløftninger uden kirurgi.

På Clinique de Prairie er vi stolte og super glade for at være blandt de allerførste i Danmark, der kan tilbyde de unikke og foryngende HIFU-behandlinger.

Hvad er HIFU?

HIFU FACELIFT er ultralyd og er en markant anderledes energiform end fx IPL, Laser og RF. HIFU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger ned i de dybere lag og arbejder med højere temperaturer end andre mere almindelig brugte teknikker. Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. 

Vi ved at med alderen mister kollagenet i din hud sin strukturelle sammensætning, hvilket medfører rynker og slap hud. HIFU arbejder lige netop i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter.

Ved HIFU FACELIFT behandlingen sker der en sammentrækning og en opstramning af vævet dybt nede i din hud og samtidig bliver der dannet nye kollagenfibre.

Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer din løse hud.

Efter kun én HIFU-behandling opnår vi anti-age resultater i en grad, vi ikke har oplevet før, hvilket i sig selv er banebrydende.  De første resultater ses for nogle af vores klienter allerede efter tre til fire uger, men de flestes vedkommende skal man regne med 2-3 mdr.  Det optimale resultat ses efter seks måneder.

Hvor stor en forbedring der sker, er individuel, da det afhænger af hvor god den enkeltes hud er til at regenerere. Er huden meget ødelagt af solen eller er du højt oppe i alderen, er hudens evne til at regenerere således nedsat.

 

OVERSKRIFT

Maskine i bobel (1) 1

 

 

HVILKE OMRÅDER AF ANSIGTET KAN BLIVE BEHANDLET?

HIFU behandler: Pandelinjer, øjenomgivelser (kragetæer og øjenbrynsløft), kinder, dobbelthage, kalkunhals, kæbelinje og aknear. HVOR LANG TID TAGER ET BEHANDLINGSFORLØB? Behandlingstiden afhænger af området, der skal behandles og tager fra 30 til 90 minutter. Ud over behandlingstiden skal der påregnes tid til en konsultation samt en hudanalyse, hvor de områder, der skal behandles bliver markeret. HIFU-behandlingerne skræddersyes til kundens individuelle behov og ønsker.

HVOR MANGE BEHANDLINGER KRÆVES DER, OG HVOR LÆNGE HOLDER RESULTATET?

Alt fra en til fire behandlinger er nok. Resultaterne varierer fra person til person, og det færdige resultat holder i gennemsnit fra otte måneder og op til et år. Behovet for opfølgende behandlinger er individuelt og aftales med din HIFU-behandler.

HVILKEN ALDER ANBEFALES DET OG TIL HVILKE HUDTYPER?

Alle hudtyper kan behandles. Typisk er det først relevant at påbegynde behandlinger fra 35 års alderen. ER DER NOGEN SKADELIG VIRKNING? Alle bivirkninger er milde og forbigående. Milde hævelser, rødme og blå mærker kan forekomme, men vil foretage sig i løbet af et par dage. HIFU er sikkert og effektivt. Kræver ingen restitutionstid og er klinisk dokumenteret. 

OVERSKRIFT

Model (2) 700

 

HVAD ER FORDELENE VED HIFU?

HIFU er en sikker, effektiv, smertefri og non-invasiv behandlingsform, der kan bruges til at forbedre rynker og slap hud i ansigtet, reducere ældningstegn og forbedre hudens udstråling med kun én behandling og med efterfølgende langvarig effekt. HIFU kræver ingen sygedage.

Du kan gå direkte på arbejde eller til fest efter endt behandling. Teknologien er unik i sin evne til at trænge ned i huden og arbejder dybere end alle andre ikke-kirurgiskebehandlinger. Du slipper for narkose og infektionsrisici.

Behandlingen giver ingen bivirkninger og er egnet til alle på alle tider af året.

Sådan arbejder HIFU:

1) Fokuseret energi sendes ned i hudens dybere lag. Der efterlades ingen irritation eller rødme.

2) Den fokuserede energi arbejder på forskellige dybder og giver en 3D-effekt i huden (opstramning, kollagenproduktion og rynker).

3) En sammentrækning af underhuden (subcutis), der tidligere kun var muligt med kirurgi.

4) Fokuseret varme leveres i den ønskede dybde og stimulerer hudens helingsproces, der igangsætter produktionen af nye kollagenfibre, så huden genvinder sin spændstighed.

Fillers: Vi anbefaler at der går mindst 2 måneder, før du får Hifu efter fillers behandling.

OVERSKRIFT

LØFTNING AF HALSEN

 

 

EFTERBEHANDLINGSFORLØB

Først efter 2-3 mdr, kan man begynde at vurdere behandlingsresultatet afhængig af, hvor dyb behandlingen, der er givet, da nye collagene fibrer dannes.

Det endelige resultat af behandlingen ses. minimum efter seks måneder. 

Behandling med 4,5 mm - skal der gå 8 mdr. ml. behandlingerne, der kan efter 3 mdr. gives behandling med 3 mm og 1,5 mm

Behandling med 1,5 mm og 3 mm - kan behandlingen gentages hver 2 mdr.

Behandling med 1,5 mm -  kan behandlingen gentages hver 4-6 uge.

I den mellemlæggende periode anbefaler vi, at følge op med nogle af vores andre behandlinger.

*Resultater er individuelle, og kan vaiere fra person til person.