CLINIQUE DE PRAIRIE

- Special medicinsk klinik for hudpleje

FRAKTIONEL NEEDLING *

Behandlings information

Fraktionel Needling før

PRIS:   1.995,-

Fractional Needling er den nyeste generation af ekstremt effektive anti-aging behandlinger med Hydraderm, som giver smuk hud, ved naturlig hudpleje. Metoden bygger på princippet om først at nedbryde huden gennen mikroperforeringer med nåle og indslusning af specialsammensatte serumer (Hyaluron).
Behandlingen kan udføres overalt – ansigt, hals, bryst og hænder er de mest anvendte steder, men også ar og strækmærker på kroppen kan have gavn af denne behandling.

Vi behandler effektivt:

  • Rynker og linjer - Slap hud - Pigmentforandringer - Solskadet hud - Ryger hud - Tør og trist hud - Sensitiv hud - Store porer - Fedtet hud - Acnear - Ar/strækmærker 

Sådan virker behandlingen:

  1. Hundredevis af små nåle prik i huden bevirker, at man laver punktblødninger under huden der aktiverer hudens egen ophelingsproces.
  2. Cellefornyelsen speedes op for hurtigt at reparere skaden og der frigives væksthormoner der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen.
  3. Det er denne proces der resulterer i en sundere, mere strålende og ensartet hud og som gør arvæv blødere, både blødt såvel som hårdt arvæv (der er karakteriseret ved dårlig blodcirkulation og fortykkelse af huden). 
  4. Huden begynder samtidigt at producere nyt pigment der eliminerer eventuelle pigmentpletter og misfarvning af eksempelvis solskader, ar og strækmærker. Hudens ungdommelige og fyldige udseende i de unge år (indtil de 25 årwe) skyldes det høje indhold af hyaluronsyre hvilket også er derfor der opstår aldringstegn fordi huden naturligt mister en del af dens indhold af hyaluronsyre med alderen.

*

Behandlings information

Fraktionel needling Efter

PRIS: 1.995,-

 

 

I takt med at hyaluronsyren svinder fra de dybere hudlag sker der ændringer i underhuden hvilket med tiden vil vise sig på overfladen ved at huden bliver tyndere, tørrere og mister en del af sin fasthed. Samtidig får den et mere ujævnt udseende og blodkar og pigmentpleter bliver mere fremtrædende. Fine linjer i ansigtet bliver dybere og ender som fremtrædende rynker da huden efterhånden falder sammen. Denne aldringsproces forstærkes yderligere af velkendte faktorer som f.eks. sol, tobak, forurening, stress, hormonelle forandringer og genetiske faktorer.

Med Fractional Needling modvirker man aktivt hudens aldringstegn ved på løbende at tilføre hyaluronsyre og andre aktive ingredienser til huden. Dette er derved en vedvarende behandling der skal gentages med jævne mellemrum for at bibeholde effekten.

Vi anbefaler altid det praktiske er gennemgået grundigt inden behandling.

*

 

ecuri fraktionel needling

 

Film om Fraktionel Needling *

Se film om Fraktionel Neelding.

Filmen er med hollandsk tale.

https://youtu.be/HWgctEA8nsE

Information om Ar

før og efter fraktionel needling

PRIS: 1.995,- 

 

Virkninger på ar
 Teknikken er afledt fra fraktioneret laserteknologi. Den er baseret på idéen om at fremme hudens egen regenerative egenskaber under anvendelse af en fraktioneret patron til aktivt at injicere hyaluronsyre ind i huden. Arvæv er karakteriseret ved dårlig cirkulation, tab af pigmentering og hærdning af væv.

Typisk, arvæv er genkendelig som en lysere, let skinnende plet på huden. I mange tilfælde, er ikke alene kapillærer blevet beskadiget, men porerne er også blevet reduceret. Den fraktionelle teknik er mest effektive til behandling af dårlig cirkulation vævsstruktur.

De små tynde nåle stimulerer kraftigt cirkulationen,og skaber små huller i huden, der fyldes med blod, herefter føres blodet tilbage i vævet og sikrer dannelsen af en væsentlige bedre hudstruktur under helingsprocessen. Der opleves en bedring, epidermis fremstår mere velfungerende, og med mere farve som følge af fornyet pigment produktion.

*

Information om strækmærker

PRIS: 1.995,-

 

Effektiv behandling af strækmærker.
Når det kommer til behandling strækmærker, er det vigtigt at skelne mellem hårde og bløde strækmærker. Hårde strækmærker er kendetegnet ved tykkere væv, der ofte danner et sammenvævet mønster. Bløde strækmærker optræder ofte som et smilehul dækket af en tynd rynket hud. Det ser ud som om, dermis er revet og en lille fordybning er dannet under huden. Hårde strækmærker forekommer ofte på hofter, mave og underben.

Den hårde form for strækmærker reagerer godt på behandling.

I tilfældet med den bløde form for strækmærker, er dermis væsentlige blevet revet over og der er skabt en tom plads under epidermis, hvilket gør denne form for strækmærker vanskelige at behandle.

*

*Resultater er individuelle, og kan vaiere fra person til person.