CLINIQUE DE PRAIRIE

- Special medicinsk klinik for hudpleje

ØJENBEHANDLING *

ØJENBEHANDLINGER

1

Øjenbehandling fugtgivende/ anti-rynke / anti-water / anti-pigment
Hypo-sensible Liposome øjengel behandling, fugtgivende – forbygger poser og mørke rander, minimerer linjer.

Kr.   299,-

Hypo-sensible Dynastine øjenbehandling, opstrammende, modvirker rynker ved øjenene.

Kr.   299,-

Scientific anti-age øjenbehandling, kraftig reduktion af linjer og rynker ved øjenomgivelserne, modvirker også mørke rander.

Kr.   349,-

 

Dybden af linier er væsentlig reduceret og fugtbalancen er genoprettet.
Øjenene siger alt. Øjnene udtrykker dine erfaringer, og er et vinduer til verden. Mangler øjenomgivelserne fugt, fedt, et løft eller er mørke rander, hævelser, linjer og rynker blevet for store.

Vores hud omkring øjenene ældes hurtigt, p.ga. huden er meget tyndere og ved starten at de 30 år ses de første linjer og rynker. Øjnene udtrykker også hvordan i har det, er vi trætte, udslidt, triste, har vi bekymringer, og har vi arvet noget fra vores mor, ses det her.

Vi vil gerne vise omverden at vi har et glimt i øjet, overskud, friskhed, og engement. Begynd i en ung alder, det vil vise sig når vi bliver ældre.

Hvad kan vi gøre!

Forebyggende og genoprettende cremer kan være en afgørende faktor for hudens ungdommelige udseende, og sammen med en sundlivsstil og postive tanker, kan alder blot være et tal.

Det bedste du kan gøre, er at pleje dine øjenomgivelser dagligt og ind i mellem få en behandling på klinikken, som kan supplere din hjemmebehandling.
*
Behandlingstid:  30 min

*Resultater er individuelle, og kan vaiere fra person til person.